Skip to main content
  • alt
  • 1.09.2015.

Future Sound of Zagreb 2015.

Elektronički i sintetički zvuk hrvatske prijestolnice sve je bliže i bliže. Sprema se nova runda.

 
Ovogodišnji Future Sound of Zagreb u svom festivalskom izdanju smjestit će se 14. studenog u fluidne viskozne prostore Katrana. Konkurencija za nastup je golema jer mjesta ima za 30 najboljih.
 
Kako će biti koncipirano? Dakle, po pet izvođača će biti raspoređeno na 6 tematskih floorova ( FSOZ Legends / House / Techno / PSYtrance / Bass / Fusion ) gdje će moći raspakirati svoju aparaturu i uposliti muze.

alt

 
Imamo naravno i novosti a to je da će po prvi puta FSOZ trajati punih 10 sati od 21 sat uvečer do 7 ujutro i održavati se na 6 floorova u 4 kluba koji dišu kao jedno u staroj tvornici Katran (Depo, Museum, Shock Show Industry i Super Super). Tako da ćeš ti, dragi naš, po stručnom grabljenju festivalke i kačenju narukvice slatkog robovanja na ruku moći nesmetano cirkulirati kroz klubove kako će te tvoji glazbeni afiniteti vući.
 
U 7 ujutro nema bježanja kući. Ništa zato ako si malo zalijepljen i umoran, svi ćemo biti, ali možeš odvaliti još koji sat na afteru u DEPO klubu do podne. Prvi dan festivala, 13. studenog kao i obično rezerviran je za “nove talente”, ali imamo još jedan dodatak koji nije set noževa ili ekstra kremica. Po prvi puta u 16-godišnjoj povijesti FSOZ dobiva svoj baš vlastiti dupli CD u izdanju ni manje ni više nego Dancing Beara na kojem će se naći trake domaćih producenata čije ruke ćete većinom moći uhvatiti na Future Soundu, ali o CD-u više infa uskoro. Jedva čekamo najveći, najkvalitetniji i najglasniji FSOZ do sada!
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop