Skip to main content
  • alt
  • 22.07.2015.

Glazbeni cirkus u Omišu

Na ušću Cetine, 21 km od Splita, smjestio se Omiš, a nedaleko od njegova centra i beach bar “Fortica” koji će na nekoliko dana postati razapeti dvobojni cirkuski šator glazbeno-plesnih egzibicija.

 
Cirkus je mjesto kamo pođeš da bi iskoračio iz svakodnevice, uživao u vještini i stupio s onu stranu običnog i uobičajenog. No umjesto bradatih žena, trapeza, slonova i kontorzinista “Music Circus” je jedan u potpunosti zvučni varijete. 
 
U svojoj inauguralnoj inačici, s 20 DJ-a i 15 performera, za cilj ima promovirati elektroničku kulturu na području Lijepe Naše, stvoriti tradiciju održavanja ovog pohvalnog eventa i promovirati sam grad Omiš i Splitsko-Dalmatinsku županiju kao elektronički glazbeni punkt.

alt

 
Na temelju raznolikosti elektroničkih žanrova isprepletenih s live performansima uz električne gitare, violine, saksofon, bongose, jembu i hang drum, od 30. srpnja do 1. kolovoza, Omiš pleše bez prestanka 12 sati dnevno, od 16 do 4 ujutro.
 
Program je dualne prirode i podijeljen na dva segmenta. Prvi dio je naziva On The Beach i proteže se od 16 do 20 sati. Ovo je nešto više chill popodnevni program koji se bazira na house glazbi uz pratnju udaraljki poput bongosa, congosa, jembe…

alt

 
Kako sunce kreće ljubiti horizont nastupa večernji program od 21 sat do 4 ujutro. Naziva In The Club bit će baziran na EDM i Trance glazbi uz instrumentalnu pratnju violina, električnih gitara, saxofona, biti će i vatrenih showova i jednakih takvih plesačica.
 
Programom će kao headlineri u četvrtak, 30. srpnja predsjedati Joe 2 Shine i John Van Thorn, petak će vrtjeti Johnny I. a posljednji dan, 1. kolovoza preuzimaju Loreno Mayer i iznova John Van Thorn.
 
Zatekneš li se dakle u Omišu na korak do kolovoza znaš kamo se uputiti! Enjoy!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2