Skip to main content
  • 30.01.2015.

Hardwell premijerno na Exit Dance Areni

Globalna superzvijezda Hardwell nastupit će po prvi put na Exit festivalu u petak, 10. srpnja u okviru velike svjetske turneje na kojoj promovira novi album „United We Are“.

Piše: 


Visokotiražni hitmaker iz Nizozemske već drugu godinu za redom drži apsolutno prvo mjesto na Top 100 svjetskoj DJ rang listi, a ujedno je najmlađi kojem je to pošlo za rukom! Direktni prijenosi spektakularnih live nastupa kojima Hardwell redom osvaja najveće festivalske pozornice na planetu, zajedno sa spotovima i video blogom, na stranici YouTube sveukupno imaju više od pola milijarde pogleda! U pitanju je do sada nezabilježen slučaj uspjeha na elektronskoj sceni, ali i fenomen koji je odjeknuo širom svjetske glazbene industrije. U samo nekoliko posljednjih mjeseci, njegove producentske vještine osigurale su i najveće globalne zvijezde kao što su Rihanna, Coldplay, Ellie Goulding i 30 Second To Mars. Pored popularnih remiksa, najveći uspjeh Hardwellu donijeli su njegovi hit singlovi „Spaceman“, „Countdown“, „Jumper“, „Apollo“ i brojni drugi. Prije pola godine izašao je i aktualni album „United We Are“ uz hit singlove „Arcadia“, „Young Again“ i upravo objavljeni spot za pjesmu „Sally“.
{youtube}Z14bFoJ5KhE{/youtube}

Robbert van de Corput već od četvrte godine počinje sa satima klavira, da bi s 11 godina jasno poželio postati DJ. S nevjerojatnih 13 godina izdaje prvu ploču, a uz glazbu ovog wunderkinda iz nizozemskog grada Brede, tijekom sljedećih par godina publika pleše u najboljim klubovima u zemlji. Prilikom jednog od gostovanja na televiziji sa 16 godina, na pitanje voditelja, Hardwell odgovara da mu je san postati najbolji svjetski DJ. Na svjetskoj DJ rang listi debitira 2011. na 24. mjestu, da bi godinu poslije stigao na 6. a već s 25 godina tinejdžerska želja postaje stvarnost i dvije godine uzastopno Hardwell je i službeno najtraženiji svjetski DJ i producent!
{youtube}Ox_rgDuyws8{/youtube}

Ono što najviše izdvaja Hardwella kao fenomen suvremene glazbene scene su live nastupi čiji prijenosi dostižu višemilijunsku gledanost najvećih sportskih događaja. Tijekom jednog od njih, čak 20% prometa na Twitteru je išlo s njegovim imenom kao trend širom svih dijelova planeta, dok se na kraju ova društvena mreža nije privremeno ugasila pod opterećenjem! Upravo jedan od takvih nastupa, uz veliku obostranu želju, i na vrhuncu popularnosti, Hardwell će imati u Novom Sadu, na svjetski jedinstvenoj Dance Areni, praćen fanovima koji ga već dvije godine izdvajaju kao najtraženijeg DJ-a u Exit anketama.

Ulaznice za Exit festival prodaju se i dalje po ranim cijenama od 459 kn, za Sea Dance 244 kn, dok se jedinstvena ulaznica za više od deset dana Exit Avanture od Petrovaradina do Jaza, može nabaviti za samo 549 kn, odnosno 559 kn pri kupovini online. Za sve koji žele uz ulaznicu na vrijeme osigurati prijevoz i smještaj na oba festivala, kompletni paketi mogu se pronaći na stranici www.exittrip.org, službenoj turističkoj agenciji Exita.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2