Skip to main content
  • alt
  • 10.06.2014.

Humanitarne ulaznice za FOR festival

S obzirom na katastrofalne poplave koje su u svibnju pogodile dijelove Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, organizator FOR festivala,  australski glazbeni label Modular, odlučio je humanitarnom gestom pomoći poplavom opustošenim krajevima i njihovim stanovnicima. 

 
Kako bi gesta u potpunosti uspjela, FOR poziva sve ljubitelje glazbe da zajednički pomognu onima kojima je pomoć trenutno prijeko potrebna. Naime, FOR festival nudi 500 ulaznica po još povoljnijoj EX YU cijeni – vlasnici putovnica EX YU republika četverodnevnu ulaznicu sada mogu kupiti za 760 kuna umjesto dosadašnjih 1131 kunu. U prodaji su i povoljnije dnevne ulaznice – umjesto dosadašnjih 300 kuna, za jednodnevnu ulaznicu potrebno je izdvojiti 190 kuna. Polovica iznosa svake prodane povoljnije EX YU ulaznice donirat će se Crvenom križu za pomoć svim poplavom ugroženim područjima i njihovim stanovnicima. Humanitarne ulaznice nabavite ovdje.
{youtube}CvJ-IkFiwvI{/youtube}
 
Podsjetimo se, drugo izdanje festivala započinje 19. i traje do 22. lipnja. Svi glazbeni nastupi ovogodišnjeg FOR festivala odvijat će se u klubu Veneranda koji će ugostiti koncerte i u Carpe Diem Beachu na otočiću Marinkovac rezerviranom za noćne i dnevne DJ setove. Među festivalskim headlinerima nalaze se Neneh Cherry s bendom RocketNumberNine, Klaxons, Mark Ronson, Haim, MØ, Factory Floor, Darkside, Erlend Øye, Kelela, Temples…, a glazbene setove će u ritmu valova valjati brojni svjetski priznati DJ-evi na čelu s Erolom Alkanom, Tensnakeom, Mauriceom Fultonom, Storm Queenom, Danielom Wangom i drugima. Kao uvod u ovogodišnje izdanje festivala poslušajte glazbenu playlistu FOR festival 2014.
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2