Skip to main content
  • 31.05.2016.

Hyte spektakl – Ibiza meets Zadar!

Nakon najpoznatijih svjetskih destinacija poput Ibize, New Yorka, Berlina, Amsterdama, Čilea, Beiruta i Barcelone, HYTE, jedan od najjačih event brandova odabrao je upravo Zadar za lokaciju slijedećeg spektakla.

Piše: 


22. i 23. srpnja velike svjetske zvijezde elektroničke glazbe gostovat će na plaži Kolovare, u srcu povijesne jezgre grada Zadra.

Dva dana i dvije noći zabavljat će nas jedan od najpoznatijih DJeva današnjice Loco Dice i za sada objavljeni HYTE Ibiza rezidenti: DeWalta, Matthias Tanzmann i Shaun Reeves, te Enzo Siragusa koji dovodi svoj poznati londonski label i party brend FUSE. Nastupit će i Seb Zito i Rich NXT, te neka od najboljih hrvatskih imena: Mariano Mateljan, Jogarde, Felver, Marina Karamarko i mnogi drugi.
{youtube}MZa12qRJlvg{/youtube}

Dnevni partiji na plaži Kolovare odvijat će se od 15 sati do 1 sat poslije ponoći, nakon čega se program seli u klubove, koji se nalaze u blizini plaže. Ulaznice će kroz par dana biti u prodaji putem Entrio online trgovine.

Za sve informacije i novosti pratite Facebook.

Program:
Loco Dice, Matthias Tanzmann, Enzo Siragusa, Dewalta, Shaun Reeves, Seb Zito, Rich Nxt
Mariano Mateljan, Jogarde, Felver, Marina Karamarko, Homeboy Live, Darko Kustura, Mate Kokic, Josip Milković

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop