Skip to main content
  • jeff mills
  • 15.09.2012.

Jeff Mills na filmskom projektu ADE

Techno čarobnjak Jeff Mills na nadolazećem će Amsterdam Dance Eventu  zauzeti jedinstvenu ulogu, nijemom će filmu podariti zvuk.

Naslovna foto

Jeff Mills

Jeff Mills će na Amsterdam Dance Eventu koji se održava od 17-21.listopada, izmiksati live sundtrack za nijemi film iz 1928. „Die Frau im Mond“ ( Žena na mjesecu) njemačkog redatelja i entuzijasta Fritz Langa i kao što naziv filma kaže radi se tematici koja već dugo zaokuplja Millsov duh, misli i glazbu i dokazuje kako bi izgledalo raketno putovanje po prvi put prikazano na filmu.

Millsov live techno soundtrack trebao bi odlično popratiti ovaj nijemi fim, jer on u svojoj osebujnoj karijeri ima i takvih iskustava. Sjetimo se da je 1996. radio techno soundtrack za  sci-fi klasik „Fantastic Voyage“.

{youtube}yFWceKUkNJU{/youtube}

Millsov futuristički soundtrack mix bit će izveden i snimljen 17.listopada u EYE Films, novom filmskom muzeju u Amsterdamu. Ako ste tada tamo, ovdje možete kupiti ulaznice za taj jedinstveni događaj.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2