Skip to main content

Kadrovi najjačih dalmatinskih festivala idu u svijet

Županijska Turistička zajednica u Muzeju grada predstavila je javnosti dva nova promotivna filma u sklopu osnaživanja predsezonske i postsezonske turističke ponude srednje Dalmacije, prenosi Slobodnadalmacija.hr.

Piše: 


Prikazani su “Dalmatinska zagora: Neotkrivena ljepota”, redatelja Ivana Perića, te “Srednja Dalmacija: Kulturna meka”, u režiji Augustina Tina Bilandžića.

Festivali Ultra Europe i Bačvice Beach iz Splita, te trogirski Moondance, tri su događaja iz festivalske ponude elektronske glazbe Dalmacije čiji su se kadrovi našli u promotivnom filmu "Srednja Dalmacija: Kulturna meka".

Sandra Grgas Prkić, scenaristica i producentica “Kulturne meke”, osvrnula se na izazov projekta.
Unatoč tome što je riječ o naočigled laganom zadatku, nije bilo jednostavno u samo četiri minute prikazati ono najbolje što možemo ponuditi turistima u kulturološkom smislu.

Podijelili smo film na tri cjeline. U prvoj smo istaknuli neizostavne lokalitete koji su kruna naše ponude, u drugoj popularne rekonstrukcije povijesnih bitki, a u trećoj urbanu i festivalsku kulturu koja dobiva na snazi – dodala je scenaristica.

Film u kojem su predstavljeni naši festivali pogledajte u nastavku.
{youtube}0oHZYvU3kJY{/youtube}

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop