Skip to main content

Karavana Slurp! festivala okupirat će tvrđavu Punta Christo

Prvi party ovoljetnog Slurp! festivala dovodi nam u goste talijanskog dj-a i producenta koji se predstavlja imenom Johnny Kaos.

Piše: 


U glazbenom svijetu u kojem je danas teško biti drugačiji, Johnny Kaos je u studiju uspio stvoriti jedinstvenu i energetsku mješavinu techouse/techno zvukova. Njegove trake izašle su na dobro poznatim etiketama Sci + Tec, Suara, MB Elektronics, Agile, a remixeve mu izmedju ostalih potpisuju Sam Paganini, Metodi Hristov, Alberto Ruiz.
{youtube}hV-vBlY-UfA{/youtube}

Nema sumnje da će gost iz Italije, odnedavno sa berlinskom adresom, propisno razdrmati dance floor tvrđave Punta Christo na prvom ovoljetnom partiju Slurp! festivala. Društvo će mu praviti dva pulska veterana elektroničke scene, Make i Bebetto, te dva mlada dj-a s labinske scene – već afirmirani Tino Dobrić, te Tech Rule koji po prvi puta nastupa na tvrđavi Punta Christo.

Subota, 18.6.2015. @ Tvrđava Punta Christo, Štinjan, Pula
Ulaz: 50 kn do ponoći / 60 kn nakon ponoći

Slurp! info

Slurp! festival predstavlja izvođače iz širokog spektra elektroničke produkcije. Korijene vuče iz Sirup Nation festivala, započetog 2011. godine kada je krenuo kao višednevno događanje, da bi se u međuvremenu transformirao u seriju ljetnih clubbinga promoviranih u zajedničkom konceptu, koji se četvrtu godinu zaredom odvijaju jednom mjesečno kroz sezonu jedinstvene tvrđave Punta Christo u Štinjanu pored Pule.

Slurp! se osim središnjih događanja u ljetnim mjesecima, dokazao kao prepoznatljivi brand koji u Puli biva aktivan i tijekom ostatka kalendarske godine, organizirajući događanja u sklopu tradicionalne novogodišnje Seasplash platforme, i kroz redovite programe u podzemnim tunelima Zerostrasse.

vol. 1 – 18. lipnja
vol. 2 – 16. srpnja
vol. 3 – 13. kolovoza
vol. 4 – 24. rujna

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop