Skip to main content
  • 23.08.2016.

Kiša nije uspjela ugasiti uzavrelu atmosferu početka Sonusa

Loše vrijeme koje je ovih dana zahvatilo hrvatsku obalu, nije uspjelo obeshrabriti nekoliko tisuća posjetitelja Sonus festivala koji su dokazali da je kvalitetna glazba i pozitivna energija dovoljna za dobro provod.

Piše: 

Danas i u slijedećih nekoliko dana na Sonusu možete očekivati nastup svjetskih poznatih imena kao što su Luciano, Chris Liebing, Joseph Capriati, Dubfire, Tale Of Us, Seth Troxler, Tini, Sam Paganini, Pan-Pot i mnogi drugi.

Festival će tradicionalno zatvoriti after party pod virtuoznom palicom Ricarda Villalobosa i njegove ekipe koji počinje 26. kolovoza u 9h ujutro.

Festivalske ulaznice za posjetitelje iz naše regije po promo cijeni su rasprodane i sada iznose 580 kn, što je i dalje cijena prilagođena domaćoj publici. Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine , Croatia Tickets online trgovine ili na Entrio prodajnim mjestima.

Ograničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 250 kn iznosit će dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cijena biti 300 kn.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2