Skip to main content
  • alt

LED FEST8 – festival elektronike i vizualnih umjetnosti u Karlovcu

Moderna elektronička glazba samo je jedan dio kolača fenomenalnih iskustava minijaturnih katarzi koje ti pružaju tehnološke mogućnosti, no spoji to s vizualnim i dobiješ LED FEST8.

 
Na program festivala se smjestila radionica izrade audio difuzora unutar Male scene Hrvatskog doma, koja će se održati sutra, 30. lipnja, i označiti pucanj iz startnog pištolja. Divnost traje sve do subote, 4. srpnja, a skraćenica LED stoji kao abrevijacija Lokalne Elektroničke Defenzive.

alt

 
Korana, Kupa, Dobra i Mrežnica premrežile su se kako bi na njima izrastao grad Karlovac u kojem vas 2. srpnja čeka audio-vizualni oblizek space rock grupe Lizard Exists na platou ispred spomenika Žrtava Fašizma. No svakako glavna večer koja se ne propušta je ona posljednjeg dana u subotu kada će na lokaciji nedavno obnovljenog Starog grada Dubovca odjednom Karlovac zaurlati s dva flora i desetak elektroničara.
 
Tu su Marko Nastić, jedan od najpoznatijih meštara techna iz susjedne Srbije, zatim Pete Dux, član zagrebačke UES organizacije, Fa11out iz Tuzle, vukovarska Kula, zagrebački What The Funk, a pregaču domaćina beata vežu Omen, Vedran Božić, Beat Svega, Tekitoka i Kodin, koji će ujedno preuzeti brigu za vizualne stimulanse.
 
Ovogodišnji audio-vizualni oblizek održava se u sklopu službenog programa Dana grada Karlovca. Dani grada su ovdje da te podsjete da je tvoj grad i ono zašto ga voliš toliko više od zidova, pločnika i rijeka… To su ljudi, to su priče, to je pokret, to je glazba i sjećanja. Po sav ostali info ljubazno sklizni na službenu Facebook stranicu ili pak najavu eventa.
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2