Skip to main content
  • loco dice sonus
  • 31.07.2013.

Loco Dice i prijatelji na Sonusu

Nakon nezaboravnog provoda koji je svojim DJ setom priuštio posjetiteljima na ovogodišnjem Hideout festivalu, Loco Dice se opet vraća u Hrvatsku, ali ovaj put u društvu.

Naslovna foto

loco dice sonus
 
Loco Dice koji se ove godine na velika vrata vratio na Ibizu, rezidenturom u svjetski poznatom klubu Ushuaia, predstavljajući dnevne partije pod nazivom “Used+Abused”, odlučio je duh Ibize dovesti i na hrvatski otok Pag.
 
Drugog dana Sonus festivala, 22.kolovoza, u Papayi će se održati Desolat večer u kojoj će gostovati DJ Sneak, Enzo Siragusa, Guti i Premiesku u čijim setovima će publika moći uživati do ranog jutra.
{youtube}8WLQD_1psIw{/youtube}
 
Inače, label Desolat 2007. godine osnovali su višegodišnji prijatelji i suradnici, Loco Dice i Martin Buttrich, dok danas pod etiketom glazbu izdaje više od 50 artista od kojih će nekoliko nastupiti i na Sonusu.
{youtube}IPhaxqfbl2Y{/youtube}
 
Sonus festival će se održati od 21. do 25. kolovoza u klubovima Papaya i Kalypso na plaži Zrće na otoku Pagu. Pet dana i četiri noći nezaboravnog provoda uz najkvalitetniju techno i house glazbu, afterpartyje, boat partyje i posebnu cijenu karata za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU zemalja.
Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kuna možete pronaći na Eventim prodajnim mjestima ili Eventim.hr online shopu.U prodaji su i dnevne ulaznice po cijeni od 159 kuna za posjetitelje iz Hrvatske I EX YU regije koje se mogu nabaviti na već spomenutim prodajnim mjestima.

{jcal_latest eventid=4096}
{jcal_latest eventid=2558}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2