Skip to main content
  • 16.03.2017.

Magičan doživljaj – ples u vulkanskom tunelu starom 5200 godina

Ekstravagantni Secret Solstice festival na Islandu ima opet razlog više zbog kojeg će biti jedan od najuzbudljivijih događaja ovoga proljeća.

Piše: 


Prije dvije godine ponudili su posjetiteljima party unutar glečera, dok je lani održan performans u utrobi davno ugašenog vulkana. Tada je u prodaji bila i najskuplja festivalska ulaznica vrijedna miljun dolara. Ove godine organizatori su išli korak naprijed, pa nude koncert u tunelu gdje je prolazila lava prije 5200 godina.
{youtube}KgyDQi028o4{/youtube}

Ove podzemne špilje i tuneli imena Raufarhólshellir pružaju jedinstven doživljaj, pa se rado preporučaju mnogim turistima kod razgledavanja otoka. U prodaju će biti pušteno samo 50 ulaznica za ovakav doživljaj u sklopu Secret Solstice festivala. Brojne ekspedicije koje su bile u ovom tunelu zabilježile su neke dojmove koje donosimo u nastavku.
{youtube}lXNE_684Vnc{/youtube}

Najnovija potvrđena imena su The Prodigy, Seth Troxler, Kerri Chandler, Big Sean, Foo Fighters, a kompletan line up pogledajte ovdje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2