Skip to main content

Mini jubilej Ultra Europe festivala

Potvrđeno je da će se 5. jubilarno izdanje Ultra Europe festivala održati u Splitu na stadionu Poljud od 14. do 16. srpnja 2017.

Piše: 


Festival u Splitu jedini je Ultra festival koji nosi dodatni naziv Europe’s Premier Destination Music Festival jer, uz vrhunsku glazbu, stavlja naglasak na Split, Dalmaciju i ljepote hrvatske obale. Split će u zadnjoj godini trajanja petogodišnjeg ugovora još jednom ugostiti više od 150.000 posjetitelja, a bogat glazbeni program pod nazivom Croatia Music Week trajat će od četvrtka, 13. srpnja do srijede, 19. srpnja u Splitu te na Braču, Hvaru i Visu.

Na sastanku u Miamiju s vlasnicima licence Ultra festivala potvrđeno je da će se u skladu s petogodišnjim ugovorom između vlasnika i hrvatskih partnera Ultra Europe 2017. održati u Splitu. Split je domaćin Ultra Europe festivala od prvog izdanja koje je održano 2013. godine, a zadovoljstvo principala lokacijom, ponudom, sadržajima i ljepotama Hrvatske potvrđeno je potvrdom lokacije održavanja festivala i za peto izdanje u posljednjoj godini trajanja ugovora.

Svi koji planiraju doći na peti Ultra Europe festival već danas se mogu pred-registrirati kako bi mogli kupiti karte po „Early Bird“ cijenama. Više detalja o programu i lokacijama festivala moći će se pronaći na web stranici te na Facebook stranici festivala. Ultra Europe je nominiran na našoj nagradi "Ambasador" za najbolji EDM festival.

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop