Skip to main content
  • 14.11.2016.

Mjesec i pol prije početka Sunburn festival još nema lokaciju

Opekotine od Sunca nisu najugodnija stvar koju možeš iskusiti, a čini se da se Sunburn sam opekao u svom odnosu s indijskim vlastima.

 
Ranije ovoga mjeseca već je procurila vijest kako popularni Sunburn ostaje bez lokacije na Goi, i kako su prisiljeni relocirati se. Vijest je ispala zajedno s onom da se zapravo radi o talačkoj krizi s dozvolom, koja neće biti dodijeljena dok Sunburn ne plati novac koji duguje vladi Goe za unajmljene snage sigurnosti za festival. U inicijalnoj zabrani dodjeljivanja dozvole dug koji je Sunburn navodno trebao platiti iznosio je $161,000. No kako živiš u svijetu u kojem su stvari rijetko takvima kakve se čine, izgleda se da se ploča okrenula i da je istina sasvim drugačija i ima više nula no što je primarna optužba sugerirala. 

 
Naime, najnovije vijesti stižu iz Percept Ltd. tabora, produkcijske kuće koja stoji iza Sunburna, koja je napomenula kako im Goa duguje čitavih milijun dolara zaostalih isplata u posljednjih pet godina, a dugovanja se odnose na isplate za Sunburn, Lusifonia Games, Windsong Music Festival kao i povrat poreza na zabavne sadržaje iz 2014. i 2015. – kako napominje izvršni direktor Sunburna.

 
Vlada Goe kontra izjavom je objavila kao je ovo u potpunosti netočno jer da vlada duguje novac Percept Ltd-u, nebi čekali već bi ih od sada odveli na sud. Sve ovo odvija se opasno blizu roku održavanja koji je zakazan od 28. do 31. prosinca. I tako mjesec i pol prije održavanja, sudbina Sunburna visi o koncu, a od međusobnih optužbi istina se skriva negdje u papirima vlade i poslovnim knjigama Percepta, pa bi možda dobra ideja bila uzgojiti deblju kožu i namazati se visokim zaštitnim faktorom jer će situacija bliženjem roka održavanja postajati sve usijanija.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk