Skip to main content
  • momento demento
  • 23.07.2012.

Momento Demento finalizirao line-up i cijene

Ukoliko na stranici festivala piše „Line up closed, please no more booking requests“ onda vam je poprilično jasno kolike je rezmjere poprimilo internacionalno izdanje Momento Demento festivala.

Naslovna foto

momento demento

Internacionalni festival glazbe i umjetnosti Momento Demento koji će se održati od 12-16. rujna u Zagrebu na Savskom nasipu na Jankomiru u vrijeme kad se svi vrate s godišnjih odmora i ljetovanja, u vrijeme predodređeno za nove početke zaključio je svoj bogati line up. U svojoj temeljnoj ideji Momento Demento je festival koji potiče underground scenu, stoga je line up sastavljen od izvođača koji će zadovoljiti svačiji ukus.

U 4 noći i 5 dana trajanja na pet pozornica izmjenjivat će se kako domaći tako i inozemni izvođači, a upravo je počela i europska promocija festivala. Osigurano je i besplatno kampiranje, dovoljan broj tuševa, toaleta i čiste vode, a svakako će festival okruživati štandovi gdje će se moći kupiti hrana, dok će u kampu biti omogućen grill kako bi kamperi mogli sami pripremati svoju hranu ukoliko to žele.

Poznate su i informacije o ulaznicama:
Pretprodaja 50 eura, na ulazu 65 eura (festivalske ulaznice)
dostupne na  www.hadra.net

Za Hrvatsku i regiju:
(pretprodaja/ulaz)
festivalska: 300/350 kn
vikend(pet/sub/ned): 170/200 kn
dnevna(sub-ned): 100 kn samo na ulazu

Detalje provjerite na službenoj stranici festivala, a detaljan line up ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2