Skip to main content

Na prvi dan Movementa plešeš uz…

Sve oko tebe pleše, pulsira i vibrira u sasvim sebi svojstvenom ritmom, sve pod ovim nebom i iznad njega, visoko gore iznad stratosfere, vrti se derviški u bijesnoj manifestaciji života.

 
Pa od zigote koja se protiv Y2K panike borila na ulicama Detroita, preko panorame Torina, stižemo na treću stepenicu globalnog pokreta pod zastavama Movementa, uz prekrasni sufiks "Croatia". Nesputano pokretni perpetuum mobile Movementa tako je za lokaciju odabrao jedan vrt koji cvate izdancima zvuka, The Garden, u kojem pali zvučnike od 28. srpnja do 1. kolovoza. Ovdje te potičemo da si ukradeš jabuku sa svih drva glazbene spoznaje koje želiš zagristi. Izvan sreće, nema posljedica.

FB EVENT: Movement Croatia

 
Pa sada za ono zbog čega si svrnuo oko na ove retke. Tko je s nama na dan rezanja trake još jednog slavlja pokreta? Zaveži žnjirance i remenčiće na cipelama čvrsto, naspavaj se i protegni prije nego udariš podije jer tu su LOLA ED & HALF BAKED, Andrea Introvigne, Ryan Elliot, D'Julz, Hold Youth, John Dimas, Robin, ONE EYED JACK, Peter Dux & Brun Dux, Alex Millmar, Cosmo, Enrico Zaninotto // Barbarella's Discotheque – Just A Mood, Verrina & Ventura i Nina Kraviz.

 
E sada za sve one koji žele svoje dane i noći proplesati unutar margina ovog obalnog rajskog vrta Movement nudi upade. Sasvim svjesni da možda ne možeš od stvarnosti u glazbu pobjeći na 5 dana, pripremili su i jednodevke za od 200-250 kn ili pak sveobuhvatne festivalke za 450 kn, kojom si se upravo predbilježio za upad na glavni festival i sve njegove pozornice i za legendarne afterice u Barbarella's klubu, no želiš li se otisnuti na pučinu i urlati s ekipom na otvorenom moru na palubi party broda to ćeš uhvatiti zasebno. Za karte si slobodan kliznuti na Entrio.
 
Vidimo se pod zvjezdanim nebom The Gardena. Pleši, voli, plutaj i sanjaj uz Movement! Enjoy! 
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2