Skip to main content
  • sms

Najveći line up do sada

Festival Stop Making Sense u Tisnom objavio je potpunu listu izvođača za ovogodišnje, četvrto po redu, izdanje.

Naslovna foto

sms
 
Tako su popisu izvođača pridodani tech house DJ Sebo K i berlinski dvojac Session Victim te je time zaključen najveći line up do sada. Na tom se popisu već nalaze imena kao što Steve Bug, T. Williams, Midland, Ame&Dixon, John Talabot i niz drugih eminentnih producenata i DJ-a svjetske scene.
 
Stop Making Sense obitelji ovog se ljeta pridružuju i Danza Macabra iz Slovenije te ruski Plusplusplus, a kao domaćini večeri na Wood stageu predstavljaju Seba K. Londonski Trouble Vision na brodskim zabavama predstavljaju teškaše Session Victim, dok se John Talabot drži kopna. CRACK Magazine daju dobrodošlicu Radio Slave u svoju momčad, FACT su tu sa Steveom Bugom, a T.Williamsa predstavljaju zajedno s Braidenom i Lindstromom, te Orlandom Boomom i Kiwijem.

{youtube}aRbTETclGNg{/youtube}

Londonski label Electric Minds domaćin je Manu Le Toughu, dok Will Saul, Midland i Appleblim predstavljaju AUS kolektiv. Zagrebački kolektiv Croatia Calling je suradnja između nekih od najboljih hrvatskih klupskih kolektiva te oni preuzimaju festival u četvrtak s najboljom domaćom glazbom.

{youtube}6rLo4IgEk8s{/youtube}

Kada se radi o Stop Making Sense festivalu riječ je o suncu, ljudima, glazbi, bijegu, a ovaj nepretenciozni glazbeni festival pun je topline i snažnog osjećaja za zajednicu. Glazba se neprekidno pušta od podneva do 1 sat ujutro, a festival ima svoju privatnu plažu, plesni podij uz more, zabave na brodu, vinske i koktel barove te štandove s hranom.
 
Ovogodišnje zabave na brodovima su veće nego ikada, stoga zgrabite svoju ulaznicu. Na njih ćete se moći ukrcati dvaput dnevno, a ulaznice za ove četverosatne zabave na suncu prodavat će se u pretprodaji po 15 funti.

{youtube}5aobMrf0p2w{/youtube}

Od ponoći do 6 ujutro zabava se sa Stop Making Sense festivala premješta u open-air klub pored mora, Barbarellu. Jedan od ključnih dijelova Stop Making Sense iskustva može se mjeriti s klubovima na Ibizi, a line up slaže SMS ekipa. Četvrtak je rezerviran za Love Fever, Session Victim i San Soda. Petak donosi FACT sa Steveom Bugom, T. Williamsom i Bradenom. Subota je prilika da zasja Orlando Boom, kao i Lindstrom i Kiwi dok se nedjelja zatvara nastupom Warma i Ame & Dixona.

{youtube}B0r2fx_byQQ{/youtube}
 
Za stanovnike naše regije osigurane su EX YU cijene ulaznica s popustom od 50% za Early bird ulaznice za koju ćete izdvojiti  kunsku protuvrijednost 60 funti  s time da ulaznice uključuju i sve Barbarella partyje. Za sve ostale pojedinosti, uputite se na službenu festivalsku stranicu, a ujedno preslušajte i najnoviji miks Seba K.

{jcal_latest eventid=877}
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop