Skip to main content
  • alt
  • 16.05.2014.

Niz pogodnosti za posjetitelje Ultre Europe

Najveći regionalni festival elektronske glazbe, Ultra Europe, već je s prvim dvjema  objavljenim fazama line upa pokazao da će posjetiteljima iz više od 100 zemalja svijeta omogućiti uživanje u glazbi trenutno najpopularnijih DJ zvijezda među kojima se ističu Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta, Carl Cox i mnogi drugi.

 
No, osim vrhunske  glazbe, za potpuni doživljaj i trajnu pozitivnu uspomenu, potrebno je cjelokupno festivalsko iskustvo pa su organizatori odlučili osigurati razne dodatne sadržaje u suradnji s partnerima,  ulaznice po povlaštenim cijenama za hrvatske državljane te različitim inicijativama pokušali  odgovoriti na povećanu potražnju za smještajnim kapacitetima u Splitsko-dalmatinskoj županiji za vrijeme trajanja festivala.
{youtube}2SE-LEEtqV4{/youtube}
 
Tako su s partnerom festivala, tvrtkom Travel 2 Ultra, već prilikom pripreme drugog izdanja sastavili listu preporučenih smještajnih objekata koji ispunjavaju sve zadane uvjete, a uredili  su i poseban Ultra kamp u blizini Trogira, 25 kilometara od stadiona Poljud. Osim cijene smještaja u kampu koja je značajno niža od cijena hotela i apartmana u Splitu, prednost Ultra kampa je blizina plaže te dodatni sadržaj u kojem će moći uživati 3000 posjetitelja iz više od  100 zemalja svijeta. Trenutni podaci o rezervacijama smještaja u Ultra kampu, koje u više od  50 posto slučajeva dolaze iz zemalja izvan Europe, govore u prilog činjenici da će Ultra kamp biti pravo mjesto za druženje ljudi iz svih dijelova svijeta, prije i poslije festivala, a već je sada rezervirano čak 2000 mjesta. Kako bi svi posjetitelji kampa na vrijeme stizali na festivalsku lokaciju, organizatori su osigurali kontinuiran prijevoz autobusima, a na raspolaganju će im u sklopu kampa biti i restorani te trgovine.
{youtube}PxcS3VMphjg{/youtube}
 
Osim Ultra kampa i liste preporučenih smještajnih kapaciteta, organizatori pripremaju i brojne dodatne sadržaje, kako na festivalskoj lokaciji i oko nje, tako i za one koji će svoje ulaznice kupiti u nekom od posebnih paketa. Tako će svi koji unajme posebno brendiran automobil VW Up! na minimalno tri dana u bilo kojoj poslovnici ORYX Rent a car-a, koji je službeni rent-a-car festivala Ultra Europe, osim najpovoljnije cijene dobiti i dvije ulaznice za festival. Partijanere će razveseliti i činjenica da je ORYX Rent a car za sve njih pripremio i posebne cijene najma svih automobila te da će u automobilima imati i besplatan wi-fi pa će svoja festivalska iskustva moći nesmetano dijeliti na društvenim mrežama. Više informacija o posebnoj ponudi ORYX Rent a car-a dostupno je na www.oryx-rent.hr.
{youtube}89fHikr2szI{/youtube}
 
Svi koji još nisu, svoje ulaznice za sva tri dana festivala u Splitu, od 11. do 13. srpnja, mogu po cijeni od 985 kuna (129 EUR) nabaviti na www.ultraeurope.com, a za hrvatske državljane u prodaji je ograničen kontingent ulaznica po povlaštenoj cijeni od 755 kuna (99 EUR) i to u svim Tisak Media Centrima i na www.mondo.hr. Ljubitelje ekskluzivne zabave razveselit će činjenica da su ponovno u prodaji ulaznice za tulum Ultra Beach, koji će se održati 15. srpnja ispred hotela  Amfora Hvar Grand Beach Resort po cijeni od 755 kuna (99 EUR) na www.ultraeurope.com.
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop