Skip to main content
  • alt

Od Hideouta do Hard Islanda

Ludi Klobučar je rekao kako istražuje stvari koje počinju slovom “M”, no mi smo se u zagrijavanju ljetne sezone na Zrću orijetirali na one koje počinju slovom “H”.

 
Šeširđija se ovdje naravno referira na slovo M kao početno slovo kemijskog elementa Mercury (živa) kojime trovanje uzrokuje da pomalo poludiš, ali zrćko ludilo uzrokovano je glazbom koja danonočno lije iz zvučnika pod prstima svjetskih najboljih.

alt

 
S onu stranu zdravog razuma ufurao vas je Hideoout na kojem su skrovište od svijeta potražili partijaneri s cijelog globusa a posebno Englezi koji su preplavili našu otočnu glazbenu meku.

alt

 
Za soundtrack su se pobrinuli Arkice, TCTS, Justin Martin, Hannah Watts i DJ EZ, Mike Jones, Joy Orbison, Scuba i Nina Kraviz, pa Keri Chandler Last Magpie i George Fitzgerald, dok je golemi afterparty 6 sati, od 6 ujutro do podne, predvodio enfant terrible elektronike, Seth Troxler.

alt

 
S ispraćaja Hideouta isti dan smo uklizali u Hard Island festival koji je započeo 3. srpnja i namjerava tresti potpuno svježe preuređene prostore, u prirodu simbiotski uklopljenog, Kalypsa sve do 6. srpnja. Na lineupu tvrdog rasplesanog kamenog otoka živi ekipa kao što su Coone, Zatox, Wildstylez, Da Tweekaz, AniMe, Mad Dog, Art Of Fighters…
 
Sretno vam ljeto dragi naši a dok vas put same ne odvede na rajsku plažu i u Kalypso ostavljmo vas s nekoliko slikopriča!
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop