Skip to main content
  • alt
  • 25.10.2014.

Outlook ima datum i iznova sakuplja nominacije

U blizini Pule nalazi se tvrđava. Tvrđava je sjajna i naziva se Punta Christo. Gdje možeš očekivati bolji party nego kad se sudare sve priče zarobljene u poviješću natopljenim zidovima tvrđe i najnovije ozvučenje?

 
Ove godine se kroz Outlook zvučnike orila Lauren Hill i napunila Tvrđavu sa 13 000 duša a festival je otvorio grandiozni koncert u pulskoj Areni. Outlook festival najveće je europsko ostvarenje bass glazbe i soundsystem kulture. Još uvijek se broji kao festival srednje veličine koji je počeo pomalo skromnije, ali 2011. je donijela udvostručenje kapaciteta i u cjenovni rang odmah uvela i renomiranije izvođače. Iako još uvijek jašemo na euforičnom valu ovogodišnje fešte  organizatori su s ponosom objavili da će se 2015. Pula oriti od 3. – 7. rujna u osmom po redu izdanju Outlook Festivala.

alt

 
Ali hah! To nije sve prijatelju. Oh ne nikako. Ako radiš nešto sa srcem i daš čitavog sebe u to neminovno će biti prepoznato a kako Balkan ima podosta ritma u nogama i glazba teče ovom malom zemljom tako je i Outlook još jednom nominiran za prestižne European Festival Awards i UK Festival Awards u kategoriji najboljeg stranog festivala (Best Overseas Festival) i najboljeg festivala srednje veličine (Best Medium-sized Festival). 
{youtube}krbw10OXVN8{/youtube}
 
Outlook si je već 2011. spremio u džep nagradu kao najbolji šarmantni stranac tj festival preko bare, a 2012. je također bio nominiran u obje navedene kategorije. Čini se da se dobar glas daleko čuje jer je dvije godine za redom dograbio nagradu za najbolji festival za ispred kamina Drum’n’Bass Arena Awards koje se dodijeljuju u Londonu.
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk