Skip to main content
  • ultra europe

Počinje festivalski tjedan

Omega Ritam Records & Events kao službeni partner Ultra Europe festivala, koji će se ovog vikenda održati u Splitu i Hvaru,  danas započinje s  nizom od čak šest službenih partyja na kojima će svirati DJ-i lokalne, državne, ali i svjetske scene.

Naslovna foto

ultra europe
 
Cilj je stranim posjetiocima spomenutog festivala predstaviti dugu povijest scene u Hrvatskoj s nekim od sudionika u razvoju iste kao i novim imenima te će na tri uvodna warm up partyja, dva festivalska after partyja kao i na završnom partyju nastupiti više od trideset izvođača na dva floora.
.
Welcome Ultra Europe partyjem započinje niz, a na njemu će uz domaćina Peru Fh nastupiti Darko J, Miro i Jake iz Splita, te Silvio Hrabar iz Trogira, dugogodišnji rezident Omega Ritam partyja.
 
Dan, odnosno noć poslije, 10. srpnja, slijedi događaj pod nazivom Global Beats – Local Scene na kojem će se predstaviti Pytzek iz Zagreba, Marcellus iz Kaštela, Zorro iz Šibenika te Okac, Jock i Yelle iz Splita. Nastupit će i gosti iz BiH – Dj Wedran i Atonic – koji predstavljaju novi bosanskohercegovački portal za promociju elektronske scene- Groove.ba.
 
alt
 
Četvrtak je rezerviran za Omega Ritam party. Povodom ponovnog lansiranja najstarije hrvatske techno etikete nastupit će izvođači koji su izdavali za Omega Ritam records ili će tek izdati:  Ivan Komlinović iz Zagreba, Eggy,  Edy C, Silvio Hrabar te Tome R. iz Trogira. Nakon devet vinilnih izdanja u periodu od 2002. -2005. Omega Ritam Records počinje ponovo s radom i to s izdanjem Da Fresha – Check This Out koji će se uskoro naći u prodaji.
 
After party od prve večeri festivala započinje u subotu ujutro u 4.00 kada nastupa gost iz Slovenije, F Soniq, a tu je i ekipa iz Sirupa – Felver, Sergej, Arszenik te njihov gost DJ Fedja iz Slovenije. Podršku će im pružiti domaći Silvio Hrabar i Jake. Iste večeri vrte i Pero FH i Ivan Komlinović.
 
alt
 
Drugi We Love After party počinje u nedjelju ujutro u 4.00 kada će se Intec Showcaseom predstaviti jedna od najznačajnijih svjetskih techno etiketa u vlasništvu Carla Coxa – Intec Records. Nastupit će čovjek koji stoji iza nje i jedan trenutno najtraženijih izvođača novije  generacije – Jon Rundell. Uz njega će nastupiti i izvođač koji je izdao  za Intec: slovenski virtuoz Tommy De Clerque, a tu su i Juri Paik i Duke Hervie iz Splita te  Edy C i Scheva iz Šibenika.
 
jon rundell
 
Za oproštaj s festivalskom tjednom sprema se Good Bye Ultra Europe party na kojem će nastupiti Pete Dux iz Zagreba, Aldo Morro iz Zadra, Darko J. i Juri Paik iz Splita kao i Mladen i Stipe iz Šibenika.
 
Svi se partyji održavaju u klubu partneru, Hemingway baru, koji se nalazi samo stotinjak metara od stadiona Poljud, mjesta gdje se održava festival Ultra Europe. Upad na svaki party stajat će vas 50 kuna, a ulaznice kupite ili preko sustava Eventim ili na ulazu u sam klub.
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2