Skip to main content
  • 20.11.2014.

Pogledajte aftermovie festivala Ultra Europe 2014

Festival Ultra Europe koji je ove godine privukao preko 120,000 posjetitelja iz 125 zemalja svijeta, upravo je objavio službeni aftermovie.

Piše: 


9-minutni video prikazuje snimke prelijepih djevojaka, hrvatskih krajolika, poljudski stadion, hvarski Hotel Amfora, fantastične plaže, pejzaž i arhitekturu Dalmacije, sve to istovremeno stopljeno sa slatkim soundtrackom kojeg potpisuju Bakermat & Goldfish, te Deniz Koyu.

Soundtrack:
Track 01: Bakermat & Goldfish feat. Marie Plassard – Games Continued
Track 02: Deniz Koyu – To The Sun
{youtube}PIIgMuJIZDc{/youtube}

Toj prelijepoj slici hrvatskih ljepota pridodani su kadrovi sa samog događaja, izjave publike, atmosfera poljudske ljepotice, kao i hvarskog beach resorta Amfora, zatim nevjerojatni scenski efekti, da bi naposljetku čuli i riječi hvale od renomiranih faca naše scene Davida Guette, Carl Coxa, Martin Garrixa, Sebastian Ingrossa i Fedde Le Granda.

Split je spreman za treće izdanje Ultra Europea od 10. do 12. srpnja iduće godine, a mi Vam u nastavku preporučujemo da u nastavku pogledate aftermovie.
{youtube}wW9uBeGQRyo{/youtube}

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop