Skip to main content
  • 28.08.2016.

Posljednji dan Dimensions festivala donosi…

Zvijezda nedjeljnog line-upa Dimensions Festivala, jest australski future-soul kvartet Hiatus Kaiyote koji je u pet godina postojanja postao prava glazbena senzacija.

Piše: 


Nastup na festivalu ujedno je i njihov koncertni debi u Hrvatskoj. Cijeli Dimensions, a posebno posljednji dan u znaku je živih svirki kojima će pridonijeti domaći virtuozi ABOP, čiji je posljednji album upravo izdan na domaćoj etiketi PDV, i kolege Chui. Čest gost festivala i najpoznatiji predstavnik domaće scene u svijetu Petar Dundov nastupit će na Moatu s Helenom Hauff i Intergalactic Garryjem – trojac koji nedjelju na Moatu čini jednom od najuzbudljivijih pozornica. Večer na The Gardenu obilježit će nastup domaćeg disco-house producenta Ilije Rudmana.
{youtube}zrUZG4KI7iA{/youtube}

U prodaji je ograničen broj povoljnijih jednodnevnih ulaznica (250 kuna) za posjetitelje iz Hrvatske i regije; Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Ulaznice se mogu kupiti na glavnom festivalskom ulazu, na blagajnama koje rade po sljedećem rasporedu:

Nedjelja 28. kolovoza – 11 do 02

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2