Skip to main content
  • 30.12.2016.

Potvrđeni umjetnici za Coachellu 2017. su…

Jedan od najdugovječnijih, najglasnijih, najrazvikanijih i još u nekoliko elemenata superlativizmu naklonjeni festival ove godine ulazi u 16. godinu djelovanja.

 
Punim imenom u rodovniku, Coachella Valley Music and Arts Festival, ovaj kalifornijski festival jedan je od najvećih glazbenih okupljališta Sjeverne Amerike koji je već najavio svoje nadolazeće širenje u godini u koju ćemo zakoračiti kroz dva dana uz pusice, vatromete, grljenja i glazbu.
 
Dobre stvari su ovdje da se u njima uživa i da uz kumulativna sjećanja sudionika i trud onih koji vuku iza zastora postaju živuće legende same za sebe. Kako godina kuca posljednje sate tako su medijski vukovi ujedno i krenuli zavijati u naklapanjima nadolazećeg lineupa, a fanovi Coachelle su sastavili listu onih koji su potvrđeni i onih koji još plutaju us spekulativnom bazenu mogućih. Službena potvrda iz Coachella tabora stiže kroz dva tjedna. Pa baci oko niže:

 
Potvrđeni artisti: 
 
Alison Swing
Ben UFO
Beyoncé (Saturday)
Bonobo
Cage the Elephant
Capital Cities
Chic
DJ Khaled
Floorplan/Robert Hood
Grace Mitchell
GRiZ
Jagwar Ma
Joseph
Kendrick Lamar
Kiiara
Klangstof
Liam Gallagher
Local Natives
Marcel Dettmann
Martin Garrix
Nicolas Jaar
Post Malone
Radiohead
Rae Sremmurd
The Avalanches
The Lemon Twigs
The Shins
The xx
Warpaint
Zipper Club

 
Mogući artisti:
 
Allah-Las
Bastille
Chicano Batman
Grouplove
Jean-Michel Jarre
Kaleo
Kehlani
King Gizzard & the Wizard Lizard
King Sunny Adé
Moderat
SOHN
S U R V I V E
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop