Skip to main content
  • 27.03.2017.

Rasprodani Time Warp nezaustavljivo nastavlja svojim koracima

Ove subote počinje jedan od najvećih techno evenata u Europi – Time Warp festival.

Piše: 


U Njemačkom gradiću Mannheimu nedaleko od Frankfurta ekipa marljivo radi, te već dobre 23 godine piše povijest underground pokreta. Na jednu noć grad postaje mjesto u kojemu se okuplja najveća krema elektroničkih izvođača.
 
I ove godine organizatori su za vas nakrcali lineup sa preko 40 DJ-a te live performera. Tako da ćemo imati priliku poslušati pionire scene koji drže svoje ime na lineupu od samih početaka: Laurent Garnier, Richie Hawtin, Sven Väth, Carl Cox, Ricardo Villalobos samo su neka od imena koja ce nastupiti. Tu su naravno i neka nova imena na njihovoj listi kao sto su Jackmaster, Adriatique i Klaudia Gawlas koja ste mogli naći na svakom ozbiljnijem lineup-u proteklih godina.  
{youtube}U4YAsEnY8Wo{/youtube}

Nažalost karte za ovu bombu od festivala su rasprodane, ali još uvijek se u prodaji nalaze Early Morning karte po cijeni od 45€ koje vam omogućuju ulazak od 05:00 sati. Ni sa ovim odabirom nećete pogriješiti pošto ćete biti u mogućnosti poslušati velikane kao što su Laurent Garnier, Seth Troxler, Nina Kravitz, Solomun, Pan Pot, Adam Bayer te mnogi drugi čiji nastupi počinju tek iza 05:00 sati.  Pogledajte fotogaleriju i prošlogodišnji aftermovie.
{youtube}CLKifJdm91c{/youtube}

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2