Skip to main content
  • 3.02.2012.

Regularna prodaja ulaznica za Sensation od ponedjeljka

Svjetski muzički spektakl Sensation održat će se  12. svibnja u Beogradskoj areni sa novim konceptom pod nazivom Innerspace, u produkciji ID&T iz Nizozemske i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation


Ekskluzivna pretprodaja ulaznica traje do 5. veljače na svim Card Service prodajnim mestima u Srbiji i regionu, kao i na stranici www.tickets.rs. Cijena ulaznice u pretprodaji 59,50 €. Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 6. veljače, od 10h na stranici www.sensation.com , kao i na svim Card Service prodajnim mestima.
{youtube}F_RaKVPooBE{/youtube}

Cijena regularne ulaznice iznosi 7000 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP Deluxe ulaznice koštaju 14.000 dinara, (pristup VIP klubu, VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 21.000 dinara i omogućavaju poseban ulaz, pristup ložama na nivou 300, kao i pristup nivoima 100, 200 i 400 (kontakt za naručivanje vip@insomnia-global.com).

Sensation Innerspace bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na plesnom podiju: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovdje. U produkcijskom smislu Innerspace je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa nevjerojatnih iskustava u kojima posetitelje vezuje kolektivna svijest o vlastitoj unutrašnjoj ljepoti.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2