Skip to main content
  • alt
  • 29.07.2014.

Slavni Circo Loco na Barrakudu

Pred nama je treće izdanje Barrakud festivala koji će u tjedan dana na Zrću  ugostiti tisuće mladih hedonista i ljubitelja elektronskog zvuka.

 
Kroz 8 dana i 7 noći dobro znanu plažu Zrće svojom energijom preuzet će relevantna imena svjetske elektronske scene koja će krojiti plesne korake posjetitelja te jedinstvenu party-trip formulu učiniti nezaboravnim iskustvom. U razdoblju od 9. do 16. kolovoza Pagom će vibrirati više od petnaest sati glazbene podloge dnevno, jer je ovogodišnji line-up najjači do sad.
{youtube}5uqfY3xjj1o{/youtube}
 
Među njima se posebice ističe gostovanje jednog od najpoznatijih serijala partyja na svijetu, Circo Loco, koji je početkom ovog tjedna proslavio 16 godina djelovanja velikim slavljem na kojem je svirao i naš Petar Dundov. Circoloco dan i noć na rasporedu su u srijedu, 13. kolovoza, kada na pozornice stupaju kanadski house dvojac  Art Department, Ellen Allien, berlinski producent Mano Le Tough, Boris Werner te dugogodišnji rezident Circo Loca, Andrew Grant.
{youtube}ZyOqiIKoMQw{/youtube}
 
Talijanski organizatori su ove godine posebnu pozornost usmjerili ka ex-Yu zemljama te osigurali povoljniju cijenu festivalskih ulaznica za njihove stanovnike te ćete za Circo Loco  party i Circo Loco after party izdvojiti tek 160 kuna. Ulaznicu možete kupiti u sustavu Entrio, a sve ostale informacije potražite na službenoj stranici festivala.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk