Skip to main content
  • sonus
  • 2.08.2013.

Sonusove brodske zabave

Za manje od tri tjedna počinje Sonus, a festival je ovih dana objavio raspored brodskih partyja i izvođače na tim istima.

Naslovna foto

sonus
 
Sonus, koji traje od 21. do 25. kolovoza, pripremio je sedam brodskih zabava te je prvi na rasporedu prvog festivalskog dana kada će vas na brodu zabavljati Nick Curly. Drugog dana festivala, 22. kolovoza, organizirana su dva – na prvome svira tINI dok je drugi brod rezerviran za Mathiasa Kadena i Karottea.
{youtube}HacThdEM8tM{/youtube}
 
Potonji party u zajedničkoj je organizaciji Time Warpa i Sonusa baš kao i onaj u petak, 23. kolovoza, kada kormilo preuzimaju Meat i Matthias Tanzman.  Rezidentima Fabricovog programa, WetYourSelf!, Cormacu, Peteru Pixelu i Jacobu Husleyu, na drugom se brodskom partyju tog dana pridružuje i Magda.
{youtube}Ht_RshpD63s{/youtube}
 
Posljednjeg su dana na rasporedu brodske zabave pod okriljem Cadenza Records i berlinskog Club der Visionäre, a na njima sviraju Ernesto Ferreyra i Dani Casarano te Sonja Moonear i Zip. Ostale detalje potražite na festivalskoj službenoj stranici.

{jcal_latest eventid=4077}
{jcal_latest eventid=4078}
{jcal_latest eventid=4079}
{jcal_latest eventid=4083}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2