Skip to main content

Soundwave 2017 u Tisnom kompletirao line up

Deveto izdanje Soundwavea održava se ove godine nešto ranije, od 27. do 31. srpnja.

Piše: 


Jedna od najdužih festivalskih priča u Tisnom posjetiteljima donosi nastupe vodećih bendova, umjetnika i renomiranih DJ-a. Kroz 5 dana i noći svirat će se svašta počevši od izlomljenih ritmova preko afra, housea, disca, acid jazza, hip-hopa, soula, funka, dnb-a čime promotori pokazuju koliko su široko orjentirani u glazbenom žanru.
{youtube}g0nVDHneqB4{/youtube}

Danas je objavljen kompletan line up za ovogodišnje izdanje, a među izvođačima koji se ističju svakako su Roni Size, Laura Mvula, The Pharcyde, Sadar Bahar, Moses Boyd, Alexander Nut, Mr Thing, Mall Grab, Medlar, Chaos In The CBD, Ross From Friends, Contours, Anchorsong.
{youtube}cwI0gbGEyuI{/youtube}

Već otprije poznato je da sviraju i Roy Ayers, Gilles Peterson, Go Go Penguin, Yussef Kamaal, Egyptian Lover, Josey Rebelle, Horse Meat Disco, MNDSGN, Donna Leake i mnogi drugi. Zanimljivo je kako će festival uključivati ulične umjetnike i ilustratore koji će pretvoriti The Garden Tisno u kino na otvorenom. Bit će svakako zanimljivo vidjeti i filmski program, te općenito vizualni moment Soundwavea 2017.

SOUNDWAVE 2017 FULL LINE UP VIDEO from Dan Soundwave on Vimeo.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2