Skip to main content

SuperUho festival je zamjena za šibenski Terraneo

Mate Škugor, producent festivala Žedno Uho i Terraneo organizira SuperUho festival na šibenskoj plaži Banj.

Piše: 


Datum festivala je od 3. do 5 kolovoza. Škugor je bio tajanstven oko lokacije ne želeći otkriti gdje će se festival održavati, no koncesionar plažnog objekta na Banju Anton Dobra potvrdio je da će se festival održavati sto metara od plaže Banj prema TEF-u, dok će Grad urediti kamp kod žute kuće, također na Banju.

Škugor nam je kazao kako će festival, koji organizira njegovo Žedno uho, biti bitno intimnijeg karaktera s manjom publikom.

Intimnija atmosfera znači da je festival bitno manji od Terranea. Ambijent festivala će biti sličan Žednom uhu. Kakva glazba će se puštati? Pa glazba sklona eksperimentiranju, rock 'n' rol, elektronika. Neki to zovu inide, pa eto, neka bude indie – objasnio je Škugor.

Ulaznice će se moći kupiti od sutra, a u povodu Record Store Daya pustit će se promotivan kontigent od 220 ulaznica po 220 kuna koje će biti dostupne u Šibeniku u Dallas Music Shop Šibenik i Azimutu, u Zagrebu u Rockmarku i dirty old EMPIRE * shop – label – festival – merchandise – booking te preko DOS weba. Akcija će trajati do petka 25. travnja, ili do rasprodaje, a od idućeg petka su ulaznice 250 kuna, kada je Škugor najavio izlazak s ostalim bitnim informacijama.

Izvor: www.sibenik.in

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop