Skip to main content
  • 4.03.2016.

Techno All-Stars nedjelja na Exit Dance Areni

Globalni ambasadori techno glazbe nastupaju u nedjelju 10. srpnja na Exit Dance Areni.

Piše: 


Carola se vraća se na Petrovaradinsku tvrđavu nakon pet godina od prošlog, već legendarnog seta kojim je oduševio publiku na Areni uz prve zrake jutarnjeg sunca. Napuljski maestro poznat je po impresivnoj vještini za miks pultom i tehnikom rada na tri gramofona, a poslije blistave dvadesetogodišnje karijere danas vrijedi za jednog od najtraženijih elektroničkih izvođača na svijetu.

Caroli će se iste noći na Exitu pridružiti i "techno barun" Dave Clarke, jedan od najvećih inovatora i majstora miksa među svjetskim liderima elektroničke glazbe. Engleski virtuoz Arenu je pohodio prije čak deset godina, a mnogi i dalje pamte njegov jutarnji set i "Star Wars" temu umiksanu na furiozni techno! Techno all-stars nedjelju zaokružuje prva dama techno scene, sibirska diva Nina Kraviz.

Klubska scena u suradnji s ExitTrip organizira partybus od Zagreba do Novog Sada. Paketi uključuju povratni prijevoz, festivalsku ulaznicu i smještaj u kampu ili hostelu. Cijene paketa pogledajte ovdje, a prijave i rezervacije su na travel@klubskascena.hr

Registracija EXIT Avantura early-bird ulaznica je počela za sve one koji su četverodnevnu ulaznicu za EXIT kupili do 14.1. i time stekli pravo za besplatan komplet ulaznica za Sea Dance i to na ovom linku. Registracija  traje do 31. ožujka! Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avanturu stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60% u odnosu na završnu cijenu. Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2