Skip to main content
  • alt
  • 21.08.2015.

Techno princ Ben Klock na Foam Festu

Poput neumornog udaranja kazaljki sata, precizno i dosljedno, neumoljivo i jako Ben Klock vrti svoj set.

 
Njemačko techno plemstvo, čovjek kamenog lca i odrješitih prstiju vlasnik je i labela Klockworks. S ovom malom insinuacijom na Kubrickovu Paklenu Naranču, kroz rad na labelu i meku underground techna Berghain kao platformu oblikovao se u jednog od najvećih globalnih igrača techno scene.

alt

 
Njegov techno nije lepršav i lagan već dubok, jasan, resak i već prvim albumom “One” usjekao je svoju priču kao donosioc novog techna slobodnog od melankolije i sjete, konzistentnog i hipnotičkog, ali ipak s utkanom toplom emocijom house trake.
 
Uz Awakenings, Coachellu, Movement, Field Day, Groove Parade i naš vlastiti Dimensions Bena tako možete uloviti i na beogradskom Foam Festu pred više od 10 000 ljudi. Nakon 7 godina održavanja organizatori pjenastog festivala odlučili su ga prebaciti pod otvoreni nebeski svod pa će tako rezident Berghaina zavrtjeti na stageu postavljenom na samoj vodenoj površini savskog jezera Ada.
{youtube}3Lz9nZyJijs{/youtube}
 
Uz Klocka na technu posvećenom četvrtku, 27. kolovoza, nastupit će i Christian Varela i regionalni velikani Petar Dundov, Dejan Miličević i Mladen Tomić.

alt

 
Upadi su podijeljeni u pet paketa od kojih jedan uključuje samo goli ulaz na festval dok su na drugima štukature smještaja i klope, pa ćete prvi paket moći uloviti za 21 euro tj. 160 kn, a za ostale opcije koje bi vam mogle odgovarati provjerite na službenim stranicama festivala. Ulaznice uhvati putem DD tickets online trgovine. Čekamo vas na vodi, neka beat teče!
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk