Skip to main content
  • Snowbombing Festival 2013
  • 21.10.2012.

The Greatest Show on Snow

Austrija se opako priprema za zimsku sezonu, i to ne samo skijašku, već i onu klubsku, što se može vidjeti po najavljenim imenima za Snowbombing Festival 2013.

Piše: 

Naslovna foto

Snowbombing Festival 2013

Snowbombing Festival 2013 se održava početkom travnja u pitoresknom i obično mirnom mjestu Mayrhofen u Austriji. Od 1. do 6. travnja, nastupit će najveće zvijezde elektronske glazbe danas, što starija garda, što nove generacije DJ-a.

Svoj premijerni nastup na austrijskim padinama imati će legendarni Carl Cox, koji ne skrije oduševljenje što predvodi DJ line up na Snowbombingu: ‘Čuo sam odlične stvari o festivalu. Vidimo se na padini!‘, poručuje.

No, nije samo Carl Cox taj zbog kojeg bi valjalo otići do obližnje nam Austrije. Tu su i trenutne zvijezde deep-a i housea – Seth Troxler i Maceo Plex, kao i Kerri Chandler, i Justin Martin, leđa uz leđa s velikanom dubstepa – Skreamom, ili d’n’b-a Andy C-om, ili Netskyem. Tu je i ekipa Innervisiona Henrik Schwarz (live), Dixon, i AME (live & DJ), a Hospitality dovodi High Contrast (u HD-u), London Elektricity, Camo & Crooked, i SPY.
{youtube}DwpwwSvDL94{/youtube}

Line up se još nadopunjuje, kao gruda, koja će na kraju biti snježna bomba što se tiče muzike i DJ-a koji će zasvirati na snježnim padinama, a da ostane i ovako line up je i više nego dovoljan. Ostali DJ-i najavljeni do sad, zasigurno osiguravaju reputaciju festivala kao Najboljeg šoua na snijegu.

Ostatak dosadašnjeg line up-a je sljedeći: Jack Beats, Eats Everything, MistaJam, Shy FX, Anja Schneider, Scuba, Subb-An, Artwork, Toddla T, Todd Edwards, Deetron i Pan Pot. Swamp 81 presents: Loefah, Boddika, Micky Pearce i Klose One. A možete poslušati i Oneman, Mosca, Ez, P. Money, A-Skillz, Krafty Kuts, Plump DJs, Stanton Warriors, Will Saul, Bicep, George Fitzgerald, Midland Breach, Paul Woolford, System of Survival, Alex Niggemann, Doorly, Marcus Nasty, Geddes Huxley, Dusky, Crazy P Soundsystem, Maxxi Soundsystem, Brackles, Norwood Soul Patrol, Futureboogie DJs, Smash HiFi, Marc Roberts, and MCs: GQ, Dynamite MC, Wrec, Stamina, Serocee and Chunky.

Zanimljivo je da je na trenutnom plakatu istaknuta i jedna djevojka s hrvatskim kockicama na glavi. Hajdemo… u planine….

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop