Skip to main content
  • alt
  • 18.02.2015.

Tomorrowland Belgija: E ovo se zove lineup!

Prekrasni ljudi sutrašnjice, vizionari i entuzijasti koji kroz glazbu mogu zamisliti bolji svijet gdje je imperativ sloboda, uživanje i ljubav, dobili su lineup izdanja 2015.

 
Uz još dvije inačice jednog od najvećih svjetskih festivala, u Brazilu i pod ponešto promijenjenim imenom, ali jednako sjajan, TomorrowWorld u SAD-u, Belgija će od 24. do 26. srpnja plesati na imena sa same kreme elektronike koja su odjekivala najvažnijim klubovima i festivalskim poljanama naše kugle.
 
Prvoga dana, u petak 24. srpnja, čekaju vas Alesso, Avicii, Carl Cox, David Guetta, Dubfire, Solomun i THE BLOODY BEETROOTS (SBCR DJ SET).

alt

 
Dan numero 2 je rezerviran za Armina van Buurena, Axwella Λ Ingrossoa, Dimitrija Vegasa & Like Mikea, Martina Garrixa, Yves V-a i Svena Vätha začahurenog iza pulta na Cooconovim vinilkama.
 
Konačna ekstatična nedjelja donosi Dave Clarkea, Hardwella, Robin Schulza, The Symphony of Unity i Tiësta

alt

 
Izgleda da će biti ponešto za svakoga, za EDM-aše i za one koji kopaju ispod površine u zvuke podzemlja, uopće ne možemo ni izračunati koliko zajedno godina iza pulta ima čitav ovaj lineup, ali kladimo se da se vrtimo negdje oko 2, 3 stoljeća kumulativnog iskustva. Eto stisni si play prošlogodišnjeg postfilmića za malo gušta ako će to ipak biti tvoj jedini ovogodišnji dodir s ovom festivalskom katarzom. Enjoy!
{youtube}NtDG-Cnj-pw{/youtube}
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop