Skip to main content
  • tomorrowland
  • 21.03.2013.

TomorrowWorld osvaja Ameriku

Ono što se moglo nagađati prošlog mjeseca kao nova destinacija TomorrowWorld festivala sada je konačno i potvrđeno. Belgijski festival Tomorrowland za koji se uvijek traži karta više, svoj drugi dom pronašao je na američkom tlu.

Piše: 

Naslovna foto

Tomorrowland


Organizator i idejni začetnik grupa ID&T sinoć je na predstavljanju u Miamiu objavila da će se TomorrowWorld, inače nastavak Tomorrowlanda, u Americi održati od 27. do 29. rujna i to na brdovitom imanju Chattahoochee Hills, 40-tak kilometara od Atlante. Kako je svaki Tomorrowland do sada bio rasprodan, nema sumnje da će i ovaj američki biti popunjen do vrha. Očekuje se 150,000 posjetitelja što ovom festivalu daje pravo da nosi titulu jednog od najvećih događaja "dance" scene u Americi.

Na pitanje zašto su baš odabrali Atlantu, organizatori navode kako je to zemljište vlasništvo jednog Belgijanca koji je spreman ugostiti TomorrowWorld širom otvorenih ruku i pružiti im pravo domaćinstvo. Prva imena za američki festival bit će poznata početkom travnja. Karte će se prodavati isključivo kupcima sa američkog kontinenta od 27. travnja, dok će oni u drugim dijelovima svijeta ulaznice moći nabaviti od 4. svibnja.

ID&T su tijekom posljednjih godinu dana primili ambiciozne ponude mnogih zemalja koje su željele ugostiti ovaj događaj. Od Rusije, Indije, Australije pa sve do sjeverne i južne Amerike, no glavni uvjet za održavanje ove manifestacije bilo je odabrati mjesto na kojem će se oni i publika osjećati udobno.
{youtube}7egWCNSWitg{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2