Skip to main content
  • unknown

Unknown posve rasprodan

Sutra počinje prvo izdanje Unknown Festivala koji je u potpunosti rasprodan.

Naslovna foto

unknown
 
Tijekom pet festivalskih dana i noći, od 10. do 14. rujna, Unknown će svojim posjetiteljima ponuditi spoj svirki uživo i nastupa niza renomiranih DJ-eva. Tako će ljubitelji housea, techna, dubstepa i drugih žanreva u Rovinju moći gledati i slušati izvođače kao što su The Horrors, Four Tet, Ame, Dixon, Tale Of Us, Tiga, Erol Alkan, Jamie XX, John Talabot, Maceo Plex, Richie Hawtin, Joy Orbison, SBTRKT, Scuba, Disclosure, Django Django, Moderat, Todd Terje i Nina Kraviz.
{youtube}xnS-po65OqQ{/youtube}
 
Unknown Festival nastao je udruživanjem organizatora etabliranih festivala kao što su Hideout, The Warehouse Project i britanski Field Day koji su odlučili na hrvatske plaže donijeti zanimljivu koncepciju indie glazbe s najboljim i trenutno najtraženijim  producentima i DJ-evima. Unknown festival ima dvije vrste programa: prvi je koncentriran na nastupe izvođača, bendova ili solo glazbenika, a drugi na nastupe DJ-eva.
{youtube}y3VcwaxJzhQ{/youtube}
 
Ono po čemu je još Unknown poseban je i to da će se tijekom njega odvijati prvi Boiler Room Island ikad te na kojeg će moći otići samo 120 brzih sretnika, a za sve ostale tu je prijenos uživo. Na festivalu će nastupiti preko sto izvođača te se očekuje nekoliko tisuća posjetitelja.

{jcal_latest eventid=2132}
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop