Skip to main content

Villalobos tradicionalno zatvara Sonus u Kalypsu!

6 savršenih kružnica položeno s jednim epicentrom stvara glazbeni cvijet u središtu koji postaje simbol usađen u neurone svakog elektroničara, audifila i audiofilke, označavajući 4. inačicu Sonusa na zrćkoj plaži. 

 
Započeli smo 21. kolovoza boreći se s Majkom Prirodom koja je sipala kišu i nevere na glave plesača, no unatoč kratkim prekidima, bijesnom dizanju šaka prema oblacima i psovkama ispod glasa u vjetar koji nije briga, energija i glazba nisu poražene. U finalnim smo fazama slušanja velikih imena koja je Sonus okupio u Aquariusu, Kalypsu i Papayi, a 26. kolovoza u 9 ujutro počinje after svih aftera, Sonus oproštajka da izdržiš do povratka u ljeto 2017., kojom će još jednom u Kalypsu predsjedati Ricardo Villalobos. Tradicije su one koje nastaju kada je nešto toliko divno da jednostavno ne možeš zamisliti njihovo neponavljanje. Služe kao orijentir i sidro zajednici okupljenoj oko stvari koje voli.

 
Ricardo je jedan od onih ljudi čiji dani i noći su u potpunosti posvećeni glazbi, ne posjeduje email, nisu mu dragi intervjui i suzdržan je prema digitalnim mrežama i generalno www – u, kojeg je nazvao pošasti.
 
Posebno poštovanje Čileanac odgojen u Njemačkoj gaji prema vinilkama skidajući kapu filozofiji, trudu i radu koji stoji iza toga da se ploča eventualno nađe na polici, kako bi je ti zatim mogao spremiti u svoju kolekciju. Odrastao je uz utjecaje afro-američke glazbe, salse, opere i rocka u koji kasnije upadaju elektroničke njuške poput Tangerine Dreams i Kraftwerka i slijedi obrazovanje za perkusionista. Prvi puta je stupio za pult 1988, a prva produkcija ispada 4 godine kasnije s labela Overdrive, no njemačkoj publici istodobno postaje poznat iz sasvim drugih razloga – organizacije ilegalnih raveova u praznim zgradama i ispod mostova, dok je 1995. označila prvi put na Ibizu i sve ostalo je povijest. 
 
Nove stranice tako pišemo i u Kalypsu na pozdravnom partyju Sonusa, a za sve one  koji žele upade za posljednji dan festivala, jednodnevku ćete moći uhvatiti na ulazu festivala za 300 kn. Eto, sad znaš sve i ako te kojim slučajem natruha babljeg ljeta uhvatila na Pagu znaš kamo usmjeriti stopala.

 
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop