Skip to main content
  • alt
  • 21.08.2015.

Yoga , glazba i ples s pogledom na pučinu

Rovinjski biser kampa Valdaliso vas s ponosom poziva na pozdrav suncu i pokojeg tibetanca uz pozadinu dobrog beata.

 
Yomad festival će se od danas , 21. kolovoza, pa sve do 30. kolovoza posvetiti tebi, baš čitavom tebi, emocionalno i fizički jer je jedno od drugog neodvojivo i jer ritam pokreće dušu koja se manifestira preko kosti i mesa.

alt

 
U 9 dana slavit će se tako priroda, sloboda i samootkrivenje kroz program radionica yoge, bubnjanja, meditacije i plesa i sve pod vodstvom učitelja iz čitave Europe pa su ovdje za sve vas koji vide alternativu kapitalističkoj makismizaciji vremena na uštrb stvarnog uživnja u  svojim danima Susanne Jevon, Nikki Middlemass, Jan Ejsymontt, Lea Horvatić, Dragica Kopjar, Valeria Fonzo, Isidora Popović, Suzana Grau, Sandra Bajramović i još mnoštvo trenera i učitelja koji će ti osvijestiti stvari koje tvoja srž već poznaje kao istinite.
 
Jeftinije cifre za balkanska srca su svakako dostupne na Entriu kao i opcija jednodnevki za one kojima logistika ili novčanici ne dopuštaju sudjelovanje u svih 9 dana festivala. 
 
Za sav info o cijenjenim učiteljima i trenerima skoknite na službenu stranicu festivala. Sretna vam buđenja u bolje, zahvalnije i sretnije sutra!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2