Skip to main content
  • 13.12.2016.

Zagreb pleše Disco uz povratnički DJ nastup Damira Cuculića

Zagreb Disco Festival je u samo godinu dana od svog premijernog izdanja pod nazivom "The Ultimate '70s & '80s Reunion" izrastao u najveći i najpopularniji regionalni disco festival koji je po svom programskom konceptu jedinstven u svijetu.

Piše: 


Ove godine disco groznica se održava u petak, 16.12. u prostoru Katrana (Zagreb). Plesat će se 10 sati na 5 tematskih plesnih podija uz najveće dance hitove svih žanrova iz 70-ih i 80-ih koje će nam puštati poznati zagrebački DJi, eksperti za glazbu koja je u to vrijeme žarila i palila poznatim disco klubovima Big Ben, Saloon, Scena, Karaka, Panta, ITD, Trešnja, Rans Moša, SC, Jabuka, Lapidarij, Kulušić
{youtube}GtfZbj4J71A{/youtube}

Ovogodišnji ZDF će ugostiti jednu od najvećih zvijezda domaće glazbene scene iz 80-ih, legendarnu grupu Denis & Denis koji će točno u ponoć započeti svoj LIVE nastup i izvesti svoje najveće hitove.

Osim prošlogodišnjih izvođača poznatih Dja Davora Frajmana, Tomislava Fučkara – Fukija, Kiće i Alena Kosanovića na Synthpop Flooru, Studio 54 Floor pored Dja Matije Lovreca, Ozrena Kanceljaka i Borivoja Vincetića ovaj put kao gosta dovodi i Igora Primeca poznatog DJa iz Saloona, te kao posebnu i atraktivnu točku predstavlja povratnički DJ nastup Damira Cuculića, osnivača Festivala.
{youtube}zOIYTMNmKUs{/youtube}

Na HI-Nrg Flooru će vas dočekati provjereni ZDF trio: Slavin Balen, Krnya i Toxic i kao gost poznati elektro funk DJ Xed. Ovogodišnji Zagreb Disco festival predstavlja jos jednog poznatog gosta, a to je Zoran Pezo i njegova legendarna "Vesela televizija", klupski video/disco program osamdesetih iz Lapidarija. ZDF 2016 uvodi i jedan novi tematski floor pod imenom Flashdance na kojem će DJ Duran Duran Duran (poznat i kao DJ David Hasselhoff) puštati 80s smash dance hitove. Na tom istom flooru od 20h pa do ponoći po prvi puta očekuje vas i atraktivni Video Disco Show Live by VJ Laser.
{youtube}Hphwfq1wLJs{/youtube}

Zbog velikog interesa osigurajte na vrijeme svoju ulaznicu u pretprodaji u sustavu Eventim www.eventim.hr širom Hrvatske i regije, online i na svim kioscima Tisak. Na glavnom ulazu u klub Katran 16.12.2016 od 20:00 uz predočenje kupljene ulaznice dobivate festivalsku narukvicu koja vam omogućava ulazak u sve klubove i na sve floorove.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk