Skip to main content
  • alt

Završio drugi Sonus festival

Od 18. do 22. kolovoza trajalo je  drugo izdanje Sonus festivala tijekom kojeg su prepuni klubovi Papaya, Aquarius, Kalypso i boat partyji ugostili više od 50 najpoznatijih imena elektronske glazbe, kako regionalnih tako internacionalnih.

 
Sonus je bio rasprodan par dana prije početka festival te se procjenjuje da je velik broj posjetitelja iz cijelog svijeta, svakog dana, bilo da se radilo o dnevnim ili noćnim partyima, neprestano uživao u trenutno najboljoj glazbi na svjetskoj elektronskoj sceni, odnosno u izvedbi nekih od najeminentnijih izvođača na istoj. Apollonia, Better Lost Than Stupid, Gaiser, Henrik Schwarz, Hot Since 82, Karotte Monika Kruse, Nick Curly, Pan-Pot, Praslesh, Robert Dietz, Sonja Moonear, The Martinez Brother, tINI, Tobi Neumann, Valentino Kanzyani i Zip samo su neki od izvođača koji se raplesali publiku tijekom 5 dana i 5 noći festivala.
{youtube}h5hpvI3w6Rw{/youtube}
 
Najveću gužvu na plesnim podijima napravili su zvijezde poput Richieja Hawtina, Luciana, Marca Carole, Loco Dicea, Setha Troxlera, Dixona, Chrisa Liebinga, Josepha Capriatija i Ricarda Villalobosa koji je nenajavljenim nastupom na afterpartyju u klubu Kalypso i zatvorio festival. Jaka kiša nije omela par stotina najvećih ljubitelja partyja i kvalitetne glazbe da plešu na afterpartyju do kasnih popodnevnih sati.
{youtube}NgI6YubRHf0{/youtube}
 
Izvođači su oduševljeni energijom publike, te su mnogi od njih produžili svoj boravak i uživali kako na festivalu, tako na plažama i restoranima otoka Paga i grada Novalje. Organizatori su oduševljeni odazivom i komentarima posjetitelja te najavljuju još bolji festival sljedeće godine.

Fotogalerija sa Sonusa

 
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2