Skip to main content

100% Techno donosi Baseline

Baseline je od ranog djetinjstva bio izložen raznovrsnim glazbenim smjerovima, a prve dodire s elektroničkom glazbom je osjetio već u osnovnoj školi slušajući tadašnje velikane scene.

Piše: 


Kasnije je to uživanje prebacio na višu razinu odlaskom na različite techno partije, ali i ostale rave događaje. Od glazbenih uzora tu se nalaze mnoga imena iz trancea, techtrancea i naravno techna kao što su: Paul van Dyk, Marco V, John Degweed, Simon Patterson, Bryan Kearney, Sean Tayas, Skober, Jay Lumen, Bjarki, Julian Jeweil, Mark Reeve, Matador, Sam Paganini itd.

Osim energičnog spoja techna i trancea Baseline je trenutno fokusiran na techno zvuk i njegove podžanrove i pokušava iz njega izvući maksimum na svojim nastupima. Trenutno je rezident u kuršanečkom klubu Enygma, a iza sebe broji mnoge nastupe i rezidencije. U svojoj dosadašnjoj DJ karijeri je svirao sa mnogim imenima kao sto su: Tomcraft (Ger), Beltek (Slo), Robert G Roy (Slo), Petar Dundov, Pero Fullhouse, Edy C, Mary, Mr. DJ Dario, Jan Kincl Zero, Fixsell, Brighton…

Baseline je dio ogromnog line-upa našeg KS Takeovera koji 9. srpnja stiže u Međimurje, promovirati lokalnu scenu u klub Enygma.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web