Skip to main content
  • 14.11.2015.

Articledisco i KS Takeover duboko u houseu u rodnom gradu

Glazbena uzurpacija, opsada bubnjića i plesna diktatura nastupit će u osječkom Epicu 5. prosinca.

 
KS Takeover tako s ponosom poziva dijete osječkih ulica Igora Bizackyja kojega ti, dragi naš plesaču, bolje poznaješ pod pseudonimom Articledisco.
 
 
Igor tako sintetičke niti elektronike plete od 1998., a 2007. osjetio je kako je unutrašnjost zrela da krene u produkciju vlastitog materijala. Prva traka našla je dom na talijanskom 'tracks4djs', ali Igor tada još nije bio Articledisco, već DJ Bizo. Počeci su bili vezani za techno, no danas, 60 izdanja nakon, najugodnije se osjeća u deep i teck house glazbi u susjedstvu ispod 121 BPM-a. Svjetski DJ-i kimaju u odobravanju i rado trake posvajaju u svoje setove pa ste ih recimo mogli uhvatiti kako se odbijaju od zidova u Ministry of Sound.

 
Trenutno sretan i zadovoljan iščekuje prvo vinilno izdanje. a kako oni vješti znaju da su posvuda uokolo porazasipane lijepe prilike tako radi i na novim trakama i remixevima za dva producenta iz Francuske i Italije. Sam za sebe kaže kako ono što radi nije klasični deep. Uzeo je bazu klasike, naučio pravila i zatim ih prekršio i izvrnuo ubacujući žive elemente.

 
 
Dok 5. prosinca ne dopuže na kalendaru, dok se milostivo ne pustiš da te Klubska uzme na podiju Epica, našeg rođenog osječkog deep house majstora ulovi na hyper autocestama niže. Enjoy!
 
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk