Skip to main content
  • 1.09.2020.

Boris Brejcha stiže i u Zagreb. Endorfin ti osigurava povoljniji upad!

Future Scope će uskoro otplesati svoj posljednji ljetni ples na zagrebačkom Jarunu, a za ovo finalno izdanje dovodi specijalnog headlinera!

Piše: 


26. rujna vjernu party publiku čeka pravo iznenađenje, a radi se o vodećem imenu koje se skriva iza Joker maske, Borisu Brejchi.

Klubska scena osigurala je poseban popust osmorici najbržih čitatelja koji na Entrio upišu promo kod ENDORFIN. Umjesto za trenutnih 200 kn sa Endorfinom upadaš za 160 kn.

Kontigent je rasprodan – ažurirano 2.9. u 17.00h

Boris Brejcha u glazbenim vodama plovi još od svoje 12. godine, a kao rezultat toga ističe se žanrovski kroz high-tech minimal. Njegov cilj nikada nije bio svrstati se pod jedno već se isticati kroz svoje ime, što je i postigao te iz tog razloga postao jedan od omiljenih DJ-a i producenta današnjice. Uz vlastiti žanr i vizualni spektakl, zagarantiran je pravi melem za dušu svakoga ljubitelja elektroničke glazbe.

Uz Borisa Brejchu, kao gost stiže nam i Ann Clue čije ime sve češće odzvanja po line up-ima kao što su Awakenings, Time Warp, Sonus i mnogi drugi. Dio je obitelji Fcking-Serious u kojoj djeluje punom parom ne bi li dosegla što viši rang na elektroničkoj sceni.

Ljetni val svježih ritmova, donijet će i domaće snage koje redovno ispisuju naše line up-e. Petar Dundov, DJ Jock b2b Shipe koji svakim svojim nastupom idu korak dalje sa tehnikom i fluidnim tokom seta. Kao i do sada, open air biti će otvoren uz posljednje trzaje Sunca, u 21 h, a trajati će do ranih jutarnjih sati.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk