Skip to main content
  • djnicolas
  • 6.06.2016.

DJ Nicolas Koll i njegovi energični techno ritmovi

Osječki DJ preseljen u Stari Grad na Hvaru zagrijati će publiku na KS Takeoveru Dubrovnik, u subotu 11. lipnja u Lazaretima.

Piše: 

Naslovna foto

djnicolas

DJ Nicolas Koll rođen je u Osijeku, a za elektroničku glazbu i rave kulturu ozbiljnije se počeo zanimati uz nekoliko starijih partijanera koje je upoznao za vrijeme služenja vojnog roka. Techno setovi tada su kompletno promijenili njegov pogled na glazbu. Posvećuje se miksanju i, nakon relativno brzog svladavanja tehnike, totalno se posvećuje DJ-ingu. Voli eksperimentirati, a setovi mu se baziraju najviše na plesnim i energičnim techno ritmovima.

Priliku za prvi javni nastup dobio je 2005. godine u osječkom klubu BPM, a već 2006. nastupa na tradicionalnom 'Wet Dreams' partyju na Gradskim bazenima u Belom Manastiru. Iste godine postaje rezident u klubovima Tufna u Osijeku i La Faye u Dardi. Izvan granica Hrvatske na gažu se 2007. upućuje u mađarski Debrecen.

nicolas 

Iz Osijeka se 2008. godine seli u Stari Grad na Hvaru, gdje u caffe klubu Lampedusa pokreće manji projekt 'Awakening', u okviru kojeg ugošćuje talentirane DJ-eve iz regije. U istom periodu započinje suradnju sa beogradskim Cross.fm internet radijom. Bio je i rezident osječke Urban Art organizacije.

takeoverdub 

Do sada je nastupio u beogradskom KPGT-u na "Beck'spirience Lucky Records showcase" partiju, na Green Island festivalu, Airfestu 2007. (Mađarska), UFO-u, Runway i We love music festivalu, osječkim klubovima Oxygene, Tufna, MMC Slavija, hvarskom klubu FOUR, Valinor u Slavonskom Brodu, dubrovačkom klubu Lazareti, Svemirska Kafana u Beogradu… Tijekom karijere imao je čast dijeliti pult s imenima kao što su Dave Clarke, Marko Nastić, Mladen Tomić, Marshall Jefferson, Paolo Barbato, Tony Slicer, Miss Sunshine

soundcloud.com/djnicolaskoll 
facebook.com/djnicolaskoll 
mixcloud.com/djnicolaskoll 
youtube.com/user/NicolasKoll 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop