Skip to main content
  • 20.11.2016.

Društvene mreže eksplodirale nakon dodjele Ambasadora

Pet dana nakon proglašenja 47 "Ambasadora" elektroničke glazbe društvene mreže i mediji ne miruju.

Piše: 


Tako su vijest o prvoj dodjeli nagrada prenijeli Otvoreni radio, Radio 101, HRT Radio 2, Televizija student, Jabuka TV, HRT, te brojni nacionalni web portali. Društvene mreže su posljednjih dana preplavljene fotografijama i pozitivnim statusima dobitnika nagrada, ali i nominiranih, pa čak i onih koji nisu sudjelovali. Evo kako su DJ-i i producenti komentirali svoje trijumfe:

Vubass / Kula
Na sinoćnjoj je dodjeli Ambasdor nagrada naš Kula pokupio nagradu za najboljeg bass DJ-a u Hrvata. Hvala još jednom Klubska Scena / Clubbing Croatia na nominaciji i hvala svima vama koji ste glasali, ova nagrada je čast i poticaj za daljnji rad kako bi drum and bass scena još više oživila

Toxic
Sinoc je u sklopu obiljezavanja 15. godisnjice portala Klubska Scena / Clubbing Croatia u kinu forum Forum Studentskog centra Sveucilista u Zagrebu odrzan prvi Ambasador – dodjela nagrada akterima elektroničke scene u sklopu koje sam osvojio nagradu kao Pionir Elektronicke Glazbe.
Ovim putem zahvaljujem svima koji me trpe skoro 34 godine i plesu na moj odabir glazbe za ples, vama vjerna publiko i prijatelji!
VOLIM VAS! <3 Posebnu zahvalu upucujem gospodinu koji je zasluzan za boljitak i jacanje Elektronske Scene, i bez kojeg ovo sve nebi bilo moguce: Goran Tomasevic!

Ivan Komlinović

Blacksoul
Htio bih se zahvaliti dijaspori i vjernim glasacima na bezuvjetnoj potpori! Uvijek ste bili podrska. Na godinu idemo jos bolje i vise. Idemo dalje!


System Divine
Hvala svim dragim ljudima koji su izdvojli malo vremena i glasali! Od srca vam hvala. Hvala Klubska Scena / Clubbing Croatia i Goran Tomasevic i cijeloj ekipi oko Ambasadora! Oni su ovim projektom napravili veliku stvar za našu scenu. Projekt koji radi na okupljanju, slozi, supportu, jedinstvu, promociji el. glazbe. To nam treba i zato Hvala vam svima!

Yakka
Ambasador za najbolji single godine je moj!
Zahvaljujem se svima koji su glasali za 'Yakka – Without You', stručnom žiriju koji je također dio konačne odluke te svima koji na bilo koji način prate i podržavaju ono što radim 🙂 Također mi je drago da se velik dio elektronske scene okupio sinoć na Ambasador – dodjela nagrada akterima elektroničke scene i u super pozitivnoj atmosferi ispratio cijeli događaj! Čestitke svim pobjednicima, ali i nominiranima! Respekt za Klubska Scena / Clubbing Croatia i Goran Tomasevic na pokretanju dodjele nagrade akterima hrvatske scene! Idemo dalje, kako drugačije nego #samoyakko

 

Damir Ludvig, preuzeo je nagradu u ime "Labela godine" Family Groovesa:
Kako dobar projekt Klubska Scena / Clubbing Croatia!! O ovome će se još dugo pričati! Ne kažemo to sad (samo) zbog Family Grooves Label, ali svi smo jedna velika OBITELJ koja je napokon shvatila da ima sve preduvjete i da nam je jedino bilo potrebno vlastito poštovanje!

Bila mi je velika čast i zadovoljstvo u sklopu događaja Ambasador – dodjela nagrada akterima elektroničke scene, koju je organizirao portal Klubska Scena / Clubbing Croatia, pojaviti se kao predstavnik Family Grooves Label, najbolje hrvatske etikete za 2016. Vjerujem da će ova nagrada inspirirati i buduće naraštaje domaćih izdavača, te učiniti scenu još kvalitetnijom!

Lunar Dawn
Ponosni smo što možemo reći da smo dobitnici prve nagrade #Ambasador hrvatske elektroničke muzičke scene u kategoriji "najbolji album / kompilacija godine" u svim žanrovima elektronike, također u konkurenciji sa nekima od najfinijih imena hrvatske scene. Veliki dan za #GoaTrance u Hrvatskoj, i lijepa potvrda našem dosadašnjem radu kroz Lunar Dawn projekt te naš matični label Neogoa Records. Zahvaljujemo se Klubska Scena / Clubbing Croatia na nominacijama, svim ljudima koji podržavaju naš rad i koji su glasali za nas. Također čestitamo svim dobitnicima u ostalim kategorijama i onima koji su bili večeras sa nama!

Toni Juranović

Volster

Jakša Jordes

br />br />Program su podržali Ministarstvo kulture RH, Burn Hrvatska, Jamnica Sensation, Partypolis, Kulturpunkt.hr, MTV Hrvatska i UESmag.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2