Skip to main content
  • 26.04.2016.

Feta glazbe na KS Takeoveru Split!

S noge na nogu prema teenagerskoj 15-ici. Rasli smo Vama i rasli ste s nama na plodnoj podlozi domaćih, regionalnih i stranih podija.

 
Već nekoliko mjeseci smo na turneji hrvatskim gradovima u osobnom naklonu lokalnim scenama i nova runda vodi na splitske ulice. Nakon edukativne čakule s DJ-ima i producentima u Klubu Mladih sidrimo stopala na podij O'Hare, a soundtrack noći nose:

 
TAKEOVER DOWN
Silvio Hrabar
Milan Pivalica b2b Feta
Vice b2b Klox
Malesh
 
TAKEOVER UP
Marul
Dubok b2b El Commando
Romac b2b Tome R
Tino Simich
 
No danas si ovdje da upoznaš Dragana Ivčevića, partijanerskom tebi poznatijem kao Feta, nije li ti uho već nabasalo na njegov beat. Rođen na pozadini panorame Splita sredina 90-ih upecala ga je u mrežu acid jazza i funka kao intro tečaj elektronike. Želja je rasla, sati su provedeni u obrazovanju i 2005. zauzima svoju prvu rezidenciju u splitskoj Irmi. Fraktal se grana dalje i slijede nastupi u drugim klubovima, na festivalskim pozornicama, televiziji, radio emisijama, a na dvije runde oko sunca s DJ Daffom je ujedno vodio i piratski radio i TV emisiju Nu-radio s čistim undergorundom u arsenalu.

 
Kako raste iskustvo raste i ono što možeš i tako su se 2007. pu(l)tevi prekrižili s Pilleom i Lushijem kojima se pridružuje kao član Acilectro ekipe i iz inicijalne inklinacije acidu i funku s labela se rađaju produkcije koje grle ograde deepa, acida, tech-husea, funka, indiea, disca i techna. Beskrajno poštuje kolege koji su ostavili golemi pečat na njegovu radu i nastavlja dalje, a prva naredna stanica upravo je pult O'Hare u kojem će se leđa o elektronička leđa osloniti s Milanom Pivalicom.
 
Sparkiraj se 3. lipnja s nama za podij i sretne vem predljetne noći na flooru! Vidimo se u Splitu!
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2