Skip to main content
  • 11.10.2011.

Halloween party u Aurori

Posljednju subotu u ovom mjesecu 29. listopada primoštenski klub Aurora i Klubska Scena Events organiziraju Halloween party na čak dva floora. Uz prigodno uređenje kluba, reprezentativne domaće DJ-e i pomjeranje sata unatrag, Vaše super strašne i maštovite kreacije bit će nagrađene besplatnim ulazom.

Piše: 


Čudne stvari se događaju u noći kada duhovi zavladaju zemljom, tako će i primoštenska Aurora te večeri poprimiti zastrašujući izgled i uvesti svoje posjetitelje u mračni svijet plesa i zabave velikim Halloween partijem na dva floora. Vještice, duhovi, vampiri, vile i vilenjaci, vukodlaci, izvanzemaljci, čudovišta i druga jeziva stvorenja,  svi ste dobrodošli.  Izvucite napokon lance i kožu iz ormara, ovaj put nitko neće misliti da ste nastrani. U noći 29. listopada nemojte samo zamišljati da ste netko drugi, budite netko drugi! Vesele bundeve smješit će Vam se iz svakog kuta Aurore, stoga pustite mašti na volju, zamaskirajte se i uđite besplatno.
{youtube}uAdNC3eBWtQ{/youtube}

Te noći posvećene hororu i vrijeme radi za nas, zbog pomjeranja kazaljki unatrag  ples pod maskama trajati će sat vremena duže. Na glazbenom repertoaru očekuje se sve osim grobne tišine koju će svojim zastrašujućim zvukovima rastjerati naši za ovu priliku sablazni DJ-i. Tako će vas Pero Fullhouse, Mr. DJ Dario, Aldo Morro, Pille & Lushi začarati izborom glazbe, natjerati da pužete po podu i visite s plafona dok će Edy C, Voi Sa, Malesh i Mladen biti toliko glasni da nitko neće ni čuti vaše prestrašene vriskove.
{youtube}75EVaen_lvI{/youtube}

Kako bi izbjegli leteći kaos molimo da metle ostavite na parkingu ispred Aurore, pauke i šišmiše prepustite redarima na brigu i zapamite što teže Vaše lice bude prepoznatljivo, lakše će te ući besplatno!

Posebna ponuda: horor koktel – Freddy Krueger

Ulaznice u pretprodaji 50kn:

SPLIT: Split tours: 021.352 533
TROGIR: Atlas Trogir: 021.881 374
ŠIBENIK: NIK tours: 022.338 550
VODICE: NIK tours:
ZADAR: Aquarius: 023.212 919
PRIMOŠTEN: NIK tours 022.570 200

ON LINE: www.eventim.hr
REZERVACIJA STOLOVA: 098.523343

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk