Skip to main content
  • 28.04.2016.

KS Takeover Knowledge – Free znanje u Klubu Mladih

Znanje je moć, znanje je jedna od onih stvari koje činiš isključivo za sebe i koja ti ostaje čak i kada ti je sve drugo oduzeto.

 
Što više znaš to više možeš i ujedno imaš i odgovrnost učiniti svoju zajednicu boljim mjestom dijeljenjem sakupljenog iskustva i vještina.
 
Tako se u sklopu KS Takeovera Split, 3. lipnja, manifestiramo s interludijem prije noći plesa koja će od ponoći nadalje uslijediti u O'Hari. U 17 sati Klub Mladih (Ruđera Boškovića 20/II. kat) škripi svojim šarkama široko otvarajući vrata svima onima koji žele saznati nešto o sceni od onih koji svoji dane žive zapetljani u njene priče. Čuti ćete sve od sjećanja, štorija o razvoju kao i imati prilike usvojiti neke praktične vještine. Splitski Knowledge tek je prva inačica, jer nas na jesen čeka i onaj zagrebački s kantama i kantama sadržaja za zainteresirane. Upad ti je potpuno free, sve što trebaš ponijeti sa sobom je znatiželja i dobra volja.

FB EVENT: 03.06. Klubska Scena Takeover Split / O`Hara

 
S nama su u predavačko-mentorskoj ulozi iskusni domaći umjetnici i poduzetnici:
 
Silvio Hrabar, tata sve uspješnijeg Family Grooves labela, će se nači kao predavač koji će s tobom podijeliti muke i radosti osnivanja digitalnog labela te će biti otvoren i za pitanja publike.

 
Tatjana Papić povest će vas unazad na krilima nostalgije predavanjem o prvim rave partiyima Splita davne 1992, gdje je dane i noći provodila u organizaciji u tada aktualnim, klubovima, skloništima, podrumima i svemu što je podržavalo akustiku. Saznat ćete sve od toga kako je bilo biti raver u doba buđenja scene pa do opisa komunikacije promotora prije no što je posvuda zujao Wi-Fi. Jedan lijepi prozor u značajno iskustvo.
 
S nama je i Dubok koji će sugestijom svoga imena jednako duboko zagrebati pod površinu razvoja alternativne elektronike na našim prostorima. Znaš da najbolje stvari nikada nisu na površini.

03.06. Takeover Knowledge – predavanja i radionica – Klub Mladih

 
Active Line Six ( za sve koji redovno prate poznat kao "Pitaj Krešu") dolazi kao predvodnik Apple Logic Workshopa, kreatvne radionice o glazbenoj produkciji u kojoj će obuhvatiti 14 stepenica:

 
01. Logic X Intro
02. Hardware
03. Tool functions
04. Arrangement
05. Track & Channel
06. Drums & Percussions
07. Vocal recording
08. Synths
09. Editing & Placing
10. Library
11. Automation
12. Bus group
13. Downmix
14. Tips & Tricks
 
Ovo je odlična baza iz koje možeš stvarati temelj i nastaviti istraživati dalje kroz brzi prelet svime što je esencijalno znati.
 
Eto, navrati do Kluba Mladih ( i svih koji se tako osjećaju) kada god ti odgovara. Uleti na pokoje predavanje ili ostani na svima. Pa čisto da se možeš orijentirati izvoli i raspored tko i kada:
 
17.00 Dubok 
17.30 Silvio Hrabar 
18.00 Tatjana Papić 
18.30 Active Line Six (60 min)
20.00 ZAMP – autorska glazba i DJ licence
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop