Skip to main content
  • 12.05.2016.

KS Takeover – Vice Vicious duboko u houseu

U Jadranu je smješten jedan sunčani otok. Ime mu je Hvar, a baš ovdje '88 prvi puta oči je otvorio Vice Vicious.

 
Kako ljubavi i inklinacije nisu nešto što bukne odjednom kada se već zoveš odraslim, Vice je ljubav prema houseu pronašao vrlo rano. Ponekad te nešto toliko usisa da nemaš druge opcije no prepustiti se i vrijeme se od tada nadalje dijeli na ono s prefiksima pre- i -post.
 
Kako napominje sam njegova misija je jednostavna, nepretenciozna i iskrena:
" Moj san je bio postati onaj koji stoji iza pulta i stavlja osmijeh ljudima na lice na način da učinim da osjete glazbu koja im pumpa tijelom." –  a to je baš ono što čini kombinacijom groovy klupskog zvuka u koji su utkani i reanimirani davni zaboravljeni ujedinjujući zvuci plemenskih udaraljki na pozadini sočnih punih vokalnih linija.

 
Iskustvo je čvrsti temelj na kojim gradiš uspjeh pa je i gospodin Vicious krenuo sakupljati vlastito po malim barovima. Trud i ljubav prije ili kasnije neminovno dovedu na mjesto gdje trebaš biti i uskoro je pozvan da posipa svoju house viziju po renomiranim hvarskim klubovima. Nedugo nakon sirenski ga zovu i velike festivalske pozornice OHM-a, Enter Festivala, Hideouta, Ultre Europe, Barrakud festivala, a raspakirava se i u zdanju neospornog ministrstva elektronike, MInistry of Sound, gdje je rame uz rame stao s velikima kao što su Antoine Clamaran, Behrouz, Kenny Dope, Kurd Maverick, Steve ngello, Tom Novy and Satoshie Tomie…
 

Uskoro su opne Balkana postale pretijesne za velike ideje i želje i 2011. započinje prva internacionalna turneja koja ga je učinila poznatim svekolikom gladnom atlanskom elektroničkom uhu i put vodi smjerovima Amerike i Kanade u Maison Mercer, Club Muzique, Chicago Chop House i Bloke&4th.
 
2011. je donijela i prekretnicu u produkciji kada je postao jedan pol dua "Vice & SC" izraslog na plodnoj podlozi projekata kao što su Cadenza Music, Dynamic Music, Hot Creations, Purple Music i Toolroom, a danas čvrsto u rukama drži kormilo uranjanja duboko do dna housea u ovisnički dobrom Deepholicu, podcastu koji u tvoju audiosferu fura prste, mozgove i glazebne estetike s čitavog globusa.
 
 
A ti? kako ćeš do Vicea? Želiš li na jednu house vožnju ovo je tvoj sretan dan (nije još, biti će) jer te 3. lipnja na splitskim podijima O'Hare čeka Vice koji u B2B setu, na novom KS Takeoveru Split, prste isprepliće s Kloxom. Pa udahni duboko, fino se rastegni i zaroni s nama!
 
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2