Skip to main content

Q bar u rukama voditelja Electropedie za KS Takeover!

Klubska razmata svoja jedra još jednom na KS Takeoveru na maritimnoj zadarskoj lokaciji Q-bara. 

 
Deset rođenih i odraslih na domaćim ulicama spajaju se u 4 b2b seta uz fino warm up usijanje do optimalne temperature koje provodi dvojac Groove Masters. Momci sada sviraju za svoje sugrađane i sve one koji će se tako osjećati kada dan D sjedne na kalendare 13. veljače.

 
Leđa o leđa s Liquidom oslonit će se Vito. Rođen i podignut do osdbe koja sada jest pod Zadarskim nebom, Vito Svilčić voli Mediteran, njegovu kuhinju i sve male zakučaste kutke. Dok su u osnovnoj svi otkrivali metal ili rock Vito je odlučio slijediti svoj ritam i zakoračio u elektroničko.
 
Kako ljubavi generalno počinju bez plana ili programa i zaslijepe te od nikuda tako je započela i ova afera kada je susjed uletio s naramkom CD-a i rekao mu neka presluša i ostavi si što mu se sviđa. Na proizvoljno sprženim CD-ima nađe se svačega, ali određene stvari su sačuvane (samo da bi kasnije nestale u jednoj od reinstalacija operativnog sustava). Tako je započelo elektroničko obrazovanje uz zvuke Carl Coxa, Kraftwerka, Westbama, Sven Vatha, Richie Hawtina…
 
Srednja škola donijela je skakanje naglavce u bazen DJ-inga i počelo je skromno, sa srednjoškolskim tulumima i pokojim barom kao i okupljanjem s istomišljenicima kako bi zajedno kod nekoga svirali i učili dalje. Pozivi na gaže su nastavili stizati pa je bilo vrijeme i za novu stepenicu profesionalizma i kupovanje prve ozbiljnije DJ opreme i napredovanja u tehnici mixanja bez pomagala oslanjajući se na sluh.

 
2012. je donijela veliku promjenu kada postaje urednik i voditelj emisije Zadarska Elektroprivreda (danas Electropedia) na Radiju 057 u Zadru. Ista godina ožigosana je ostvarenjem još jednog sna pridruživanjem ekipi koju je tako rado slušao na nekima od prvih partyja na kojima su se zatekla njegova mlada stopala, Electronic Sound Waves. Da ga pitate da sam opiše svoj zvuk vjerojatno biste dobili entuzijazmom nabijeno objašnjenje da pušta house s prilogom techna koji je idealno skrojen za početak ili kraj opakog tuluma.
 
Pa s opakim tulumom na umu rezerviraj si 13. veljače za novo preuzimanje zvučnoga na trećem izdanju KS Takeovera. Cilj je nabrati što je više moguće lijepih sjećanja s podija ususret ciljnoj crti 15 godina djelovanja i pružiti svakome gradu u kojem se zateknemo jedan pravi odl school party.
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop